Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-07-2014, 01:51 AM   #13
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Rifovi u Srbistanu - Blog

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post

Hvala! Napisan je ve? više - manje ali treba da ga pregledam, a nemam kada, jer idem na put sutra.

Nema na cemu. Jedva cekam konkluziju, zato sto si mi dao objasnjenja na neka moja pitanja i cak upotpunio neke teze koje sam imao u glavi do tancine, jedva cekam da vidim sta ces reci dalje.

Ovo se nikako ne odnosi na tvoj tekst niti tebe koji je fantastican, ali jedan moj prijatelj, izvrstan i veoma uspesan programer mi pre par meseci rece, da je u radu sa strancima shvatio da samo pronalazenje problema u ukazivanje na njega nije odlika da kazem pameti, problem je navodno po njemu stvar koju ne treba diskutovati kad se primeti vec dati resenje, i dao je primer kako su on i njegove neke kolege nasli neki problem u nekoj aplikaciji, konstatovali to je problem i narodski receno zamo*ali ga, dok se ne znam ko nije pojavio i rekao kao okej problem je evidentan i svi ga vidimo, ne treba da se komentarise to nego da se da resenje, to su naravno bili stranci, i poslodavci i saradnici, i on je prvi put naisao na takvo razmisljanje da se o problemu ne prica dok se nema resenje za njega i rekao da takav nacin razmisljanja nije sreo u nasem narodu. Na osnovu svega sto pises na forumu sam zakljucio da si veoma korektan covek za diskusiju, i nadam se da neces da shvatis ovo kao moju kritiku tebi, jer i nije samo je analogija na ono sto cu da pitam u sledecem pasusu

Elem da ne laprdam dalje, moje pitanje na tvoj blog je da li vidis potencijalno resenje problema koji postoji u muzickoj industriji, makar na ovim prostorima ? Sta ti mislis da moze da se uradi povodom toga ? Koliko god mi je zanimljivo, a zanimljivo mi je bilo mnogo da citam tvoj blog i unapred se radujem trecem delu, bice mi jos zanimljivije da cujem tvoje misljenje gde vidis tracak nade i da li ga ima ? Ja sam dovoljno glup da ne vidim da ima izlaza, i vec neko vreme govorim da nema dobre muzike zato sto nema selekcije, zapravo je ima, ali je zakopana u moru podataka i mnogo je tesko doci do nje, samim tim i izvodjaci ne mogu da dobiju adekvatnu finansijsku podrsku jer da bi mogli da posvete dane, mesece i godine u stvaranju da bi mi uzivali moraju i od necega da zive u medjuvremenu...

Pozdrav !

Last edited by Jan; 08-07-2014 at 01:55 AM.
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules