|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kakvo je vase misljenje o ovoj kartici,ima li neko iskustva sa njom,pogotovo ASIO drajverima i radom u Cubase.Kakva je u odnosu na Rme Babyface,hocu da je kupim pa molim ako neko ima licno iskustvo da me PROSVETLI...Hvala unapred...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Niko???
A ja sam mislio da je ova karta zastupljena kod nas!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja porucio,stize sutra pa kako bude...Sigurno ovi iz Avida nisu mutavi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hmm..nemam bas direktno iskustva sa ovom karticom, ali imam sa AVID-om. I to ne bas najbolja. Imam Maudio Fast Track Pro karticu koju je preuzeo AVID i napravio nevidjeno sra*e. Tj. od poslednjeg drivera/firmware-a kartica je neupotrebljiva. Kao sto mozes videti iz linka nisam jedini.
http://duc.avid.com/showthread.php?t=342482 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Stigao mi je Mbox3 juce ali zbog svirke koju sam imao tek sam ga danas instalirao,skinuo najnoviji drajver i Pro Tools Express sa njihovog sajta i propratne plagine i sta da kazem.
E X T R A !!!Instalacija je prosla bez ikakvog problema,jedino sam izgubio nesto vremena doka sam skidao Pro Tools i alate sa njihovog sajta jer u pakovanju nema CD-ea sa Pro Toolsom vec samo sa drajverima.Cubase 5 radi bar za sad savrseno jedino mi je Asio latencija malo veca u odnosu na predhodnu kartu koja je bila PCI sto mislim da je normalno...Pro Tools i Cubase 5 zajedno rade bez ikakvog problema,a zvuk je stvarno vrhunski-prezadovoljan sam. Dakle za sad stvarno mislim da je ova karta ono pravo,pogotovu za te pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A izvini da te pitam kolika je letencija..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avid MBOX listening challenge - samples | DaBear | Computer Hardware | 15 | 26-09-2011 03:21 PM |
Avid MBox 3 - slike | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-09-2010 09:15 AM |