Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2014, 02:22 PM   #21
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Da li line out iz channalstrip-a ilde u line in ili mic in

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
P.S. Jedino mi zao sto pre kupovine nisam isprobao Focusrite liquide channel, digitalno i cao.
Hehe, pričali smo o tome kada si pokrenuo temu o channel stripu Ponavljam ko ?vaba tralala: channel strip (pogotovo kad je jedan) je bacanje para na gomilu opcija koje koristi? u manje od 5% slučajeva. Ali ajd sad, ?ta je ? tu je

Pozdrav,

Vasa
Old 09-06-2014, 08:49 PM   #22
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Da li line out iz channalstrip-a ilde u line in ili mic in

Vidi,ovaj SPL je do jaja zaista. Dvoumio sam se izmedju Uad La-610 i ovog,jer sam prethpdno testirao oba (posto su u istom cenovnom rangu, cak je SPL ranije bio i skuplji za 150e),i odlucio sam se za Spl-Odlican preamp pogotovo kada se doda tube s -definitivno ima onu vintage toplinu, kompresor ima karakter sto mi se jako svidja i totalno je iskoristljiv, eq isto odlican,i svaki od ovih dinamickih efekata moze raditi i kao standalone i kao plug u daw. I sve je to cool, samo kao sto rekoh sama sprava vuce na ostalu skuplju opremu..i vec osecam potrebu za jos jednim istim,da bi stereo trake mogao da provlacim kroz njih,kacim uparene mic itd...ali to ce morati da saceka, dok ovaj spl ne isplati sebe..A to je definitivno tacno sto kazes, sto vise kanala to bolji zvuk i to mnooogo vise para. Treba u avgustu da stigne lucid ada8824 konverter,pa cemo videti da li ce to jos doprineti kvalitetu snimaka, ako ne onda se prebacujem na PCI
Ja sam definitivno vise za analogiju, ali sa digitalijom (generalno gledano) za manje novca dobijes relativno priblizan sound, zato mi i zao sto nisam probao liquide channel, sto ne znaci i da bih ga uzeo.

Last edited by Nemania; 09-06-2014 at 09:05 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules