|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dragi moji, večeras mi je tokom telefonskog razgovora i ugovaranja posla, palo na pamet da predlo?im topic na temu:
"Klubovi i prostori u kojima ste miksali" Ideja je da uvrstimo prostore u kojima smo bili. Kako stići? Gde se parkirati? Stepeni?te? Po koju reč o opremi i definitivno... Utisak o uslovima za rad i atmosferi. Novi klubovi ipak niču. Tu i tamo se neko otvori za ne?to novo od opreme. Bendovi napreduju i sviraju svakojake varijante. A mi postajemo sastavni deo toga. Sumnjam da postoji bilo ko od nas ko makar jednom nije bio zamoljen da 'pomogne' svojim drugarima ili pak klijentima. Broj tehničara u klubu je veliki plus, će to biti od pomoći samo vama u tom trenutku. Neka mala recenzija ovde će biti od pomoći većem broju ljudi i daće im nagove?taj u ?ta se upu?taju...
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Proslog utorka (15.4.) sam imao priliku da pomognem Nikoli Vranjkovicu prilikom njegovog nastupa u DKSG u Beogradu.
DKSG se nalazi u okviru Studentskog Grada u Beogradu (pored autoputa), tako da je jako lako doci dotle. Koliko god opreme da donesete, nece biti problema za utovar na binu, niti smestaj, posto postoji rampa kao i velika bina. Ceo prostor je iz doba druga Broza, ali je jako dobrom stanju i vide se sveza ulaganja. Razglas je pasivni JBL VRX, tri elementa od 8" po strani i subwoofer okaceni ispred portala bine. Na samoj bini su kao monitori postavljene 4 Yamahe BR15M (15"+tweet). Front of House se nalazi na balkonu u reziji iza stakla, ali se po potrebi moze spustiti u parter. U pitanju je Mackie od 16 kanala sa Yamahom SPX90 kao externim procesorom. Ima stalaka, ima i nekih mikrofona, kablova i dva(cak i tri) tehnicara koji su tu da pomognu. Kompletna rasveta ide preko dimmera, ali je struja dobro uradjena tako da mi nismo imali problem sa zujanjem bilo kakve vrste. Mesto je prijatno za rad, a pozorishna podloga definitivno dodaje na intimnosti dogadjaja koji ozvuchavate. https://www.youtube.com/watch?v=ROZ5dzxwI9I
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
joj kad bi krenuo... pisao bi tri dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
a tiki je verujem obišao SVEEE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Kao sto znate, ja postujem samo u ovu temu...
![]() Neki od vas su to culi, mnogi od vas su tamo bili. Otvara se Barutana, 16. i 17. Maja, sa sarenim muzickim programom. Ocekujem vasa ocekivanja, kao i utiske kada se otvori mesto.
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
Ahhh, d&b line array sa nekom midas analognom konzolom i kr?tenim rackom ne bi bilo na odmet. Al mislim da nisu velike ?anse da se to dogodi
![]() Sent from my GT-I9195 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
gig, klub, oprema, prostor, venue |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Projekti kojima si najzadovoljniji | Braca | Goran ?impraga | 9 | 25-05-2008 02:41 PM |