|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mislim da, posebno na ovim prostorima, postoji previše ljudi koji nisu dovoljno radili u svim vrstama sustava (ITB, OTB, Hibrid) da bi mogli jasnu crtu povući i govoriti što je bolje. Činjenica da svi danas rade ITB ima jako puno veze što u tome rade besplatno. Ja u svom gradu poznajem samo jednog čovjeka koji radi komercijalno i u kompu ima samo nekoliko plugina jer si više ne može priuštiti, a razvaljene ne koristi.
Ne branim ITB - dapače nezamjenjiv je. Ali ajmo ne govoriti o zvuku i uspoređivati ga jer je ITB jednako loš kao OTB i obrnuto... Hardver se ne prodaje jer je neimaština. Teška neimaština. Da se hardver može lako ukrast u skoro neograničenim količinama svi bi ovdje pričali kako je OTB sistem rada superioran...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Kakva je situacija u komsiluku,Hrvati su uvek bili korak ispred nas sto se tice opreme i studija.Slusao sam neke snimke iz Bugarske,moram da priznam da dobro zvuce,Bosna...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prodaja CD-a u Srbiji | DaBear | Razno | 5 | 24-11-2013 10:48 PM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Mike Nielsen u Srbiji!!! | perpetuum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-06-2005 02:18 AM |