Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-04-2014, 06:54 PM   #1
fix3r
Member

Default Re: oprema u Srbiji

Quote:
Originally Posted by Elf View Post
Meni jedino jo? sintovi imaju smisla (mo?da je to samo moj trip), ali mnogo bolji zvuk izbacim kad sednem i igram se sa parametrima na samoj spravi nego kad klikćem mi?em po plug-u. Ubije mi kreativnost. Jo? kad poslu?am ono ?to sam pravio dok sam koristi Norda i K-Station, malo mi bude krivo. Smor.
Yep. I ne samo za klavijature/sintove. Taktilni interfejs rulz, sta god ti dugmici vozili u pozadini - hardver ili softver. Npr. ovo je super stvar, nadam se da ce se jos takvih pojaviti (za malo manju lovu, doduse): http://www.thomann.de/gb/mode_machines_professor_v2.htm
fix3r is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2014, 11:04 PM   #2
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Mislim da, posebno na ovim prostorima, postoji previše ljudi koji nisu dovoljno radili u svim vrstama sustava (ITB, OTB, Hibrid) da bi mogli jasnu crtu povući i govoriti što je bolje. Činjenica da svi danas rade ITB ima jako puno veze što u tome rade besplatno. Ja u svom gradu poznajem samo jednog čovjeka koji radi komercijalno i u kompu ima samo nekoliko plugina jer si više ne može priuštiti, a razvaljene ne koristi.
Ne branim ITB - dapače nezamjenjiv je. Ali ajmo ne govoriti o zvuku i uspoređivati ga jer je ITB jednako loš kao OTB i obrnuto...
Hardver se ne prodaje jer je neimaština. Teška neimaština.
Da se hardver može lako ukrast u skoro neograničenim količinama svi bi ovdje pričali kako je OTB sistem rada superioran...
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2014, 10:16 AM   #3
Era
Member

Era's Avatar

Kakva je situacija u komsiluku,Hrvati su uvek bili korak ispred nas sto se tice opreme i studija.Slusao sam neke snimke iz Bugarske,moram da priznam da dobro zvuce,Bosna...?
Era is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules