Quote:
Originally Posted by fix3r
@Synclavier Koliko sam cuo, NL3 je razvijen od strane potpuno "ortogonalnog" tima koji nije ucestvovao u "dinastiji" NL dvojke. Da li su imali vise umetnicke slobode tesko je reci, ali su definitivno odstupili sa utabanih staza.
Inace, za moj ukus, NL4 je nasminkani NL2X kog ionako nisam preterano voleo. Narocito klavijaturu, ocajna je. Ne znam kako ce se prodavati nova sprava (ako izuzmemo "pravovernike") kada je King Korg 30% jeftiniji...
|
Istina je nl3 je potpuno drugi tim od nl2.
E sad vidis, nasuprot vasim iskustvima, meni nl3 nikad nije legao, i kao veliki fan nord lead serije, nisam otisao sa nl2 na nl3 ... iako je imao par spasonosnih resenja koje je Zika i naveo u tekstu, meni zvucno nikad nije legao. Mislim da je cela stvar u domenu mog tripovanja, vise nego neke realne razlike, ali prosto nikad me nl3 nije toliko zainteresovao.
Zato sam se radovao nl4, misleci da je mozda korak dalje ... medjutim po ovim utiscima jasno mi je da sve sto sam ocekivao NECE da se desi ...
Mada, realno sad kad razmisljam, stvar jeste koncipirana tako da ne prodajes pa menjas, nego DODAJES

Tako da Clavia zna sta radi po tom pitanju.