Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-04-2014, 11:37 AM   #1
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Re: Tranzistow & Diodow by HrastProgrammer

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
+1 . Sve pohvale na ovoliko sveobuhvatan i iscrpan i uporan rad! Cim uhvatim malo vremena poigracu se sa doticnim!

btw, ako treba neka promocija, neki baner tu i tamo da postavimo, slobodno se javi, za ovakve ljude je to free naravno.
Hvala, Diviner ... Za sada mozda samo da osvjezimo ono sto vec postoji u Links sekciji, budem ti poslao prijedlog na PM.

U biti nisam previse zainteresiran za nekakvu komercijalizaciju svega ovoga u smislu prodaje i slicno. Naravno, ne dam synth bas zabadava, ali svatko tko se potrudi napraviti banku patcheva za Diodow moze dobiti svoj primjerak.

VST-ova ima koliko hoces i tko ce se natjecati sa svima njima, tim vise sto sam sve ovo najvise radio radi samog sebe pa je i prilagodjeno meni, i nemam namjeru nista tu mijenjati niti portati na neke druge platforme i slicno.

Zapravio bih puno vise bio zainteresiran da se sve ovo steceno znanje iskoristi za nekakav "contract development" vezan uz Digital Signal Processing, ne nuzno samo za audio, nego i DSP u sirem smislu, glavno da nisu "poslovne aplikacije" jer su mi iste vec pomalo dosadile, moram priznati. I nije nuzno samo Delphi/Pascal/Assembler, govorim ja i C/C++/Forth/... bez ikakvih problema.

Pa ako "netko zna nekoga" neka slobodno javi jer bih se u buducnosti htio vise orijentirati na DSP, a manje na ovo sto radim sada
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2014, 08:10 AM   #2
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Some Tranzistow ambient demonstration ...

http://electro-music.com/forum/viewt...=398876#398876
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2014, 08:37 AM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by HrastProgrammer View Post
Some Tranzistow ambient demonstration ...

http://electro-music.com/forum/viewt...=398876#398876
Fantazija potpuna...
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules