|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Spire Synthesizer update to v1.0.12
========================= + Add: Filter Type "Combo" with 4 different modes + Add: Sound Bank Selector - Fixed: Stepper HOLD button state issue Nova besplatna banka! http://www.reveal-sound.com/download...nds_Vol_01.sbf Upravo sam krenuo da je sviram, cak mi se vise svidja od nekih komercijalnih - previse su orijentisane na onaj "big room" ostar sound, itd. Spire ce tek da zablista. Kad ga otkriju ljudi koji su radili banke za Access Virus. Ocekujemo: Multi-core support Patch browser (a ukljucen je vec drop menu za banke sto dosta ubrzava rad) razne CPU/ASIO optimizacije Spire STANDALONE U medjuvremenu sam zavrsio jedan projekat, upotrebio sam 14-15 Spire-a bez ikakvih problema. Sasvim pristojno zvuci... Mislim da je stvar u tome da se nista ne "perfekcionise" jer tako nikad ne moze ni da se zavrsi! Nego ono, zabavljas se, zezas se, radis najbolje sto mozes i onda se taj vibe prenese i na muziku. Ako track ima dobru pricu, bas i nije bitno da li je gain na 85Hz +3.2dB ili +3.7dB. Uostalom, neke stvari koje sam mnogo voleo da slusam su u tehnickom smislu cak zvucale "brljivo", ali vidi se dobra ideja i vidi se da je "umetnik" zadovoljan svojom kreacijom. To je najvaznije. Pa ako moze onaj da izadje u Grand paradu, s nabacanim loop-ovima i miksom za pola sata BEZ IKAKVOG BLAMA, sta onda mi da kazemo? Svako ima neku svoju "sifru": moja je izgleda C5 + Spire, Battery 4. A i pomoglo sto je sto sam krenuo da radim s MediaBay-om, stvarno olaksava rad s loop-ovima, skoro kao stari Acid ![]() Last edited by frag; 05-04-2014 at 06:34 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reveal Sound SPIRE - snizena cena do 15.09. | frag | Audio Software | 8 | 29-12-2015 12:48 PM |
Moj najnoviji singl upravo izasao | Ilija Ilic | Promocija radova | 5 | 15-03-2014 11:41 AM |
Najnoviji hit ... | ProkDu | Pricaonica | 3 | 17-03-2011 09:49 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |
Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :) | Ilija Ilic | Promocija radova | 6 | 17-07-2009 07:11 PM |