Jedno pitanje za one koji su isli u muzicku skolu i svirali gitaru... klinac je krenuo u muzicku, svira gitaru, i ne ide to nesto lose nego se meni cini da sam ja bar 3 puta vise radio nego oni sad (pricam o casovima gitare ne solfedja...a i ja sam svirao klavir pa ne znam da li je isto, a i davno bese

)... i cini mi se da mu je malo dosadno jer i nema sta da svira a ne moze jedno te isto non stop... do sad su radili neke 3-4 pesmice lagane i na pocetku malo teorija, drzanje, prsti i sl... nijednu skalu nisu svirali a sad ce kraj godine jos malo... meni se to nesto bas malo cini, pogotovo sto kazu da treba da vezba 45min- pa na dalje dnevno a ne kontam sta da vezba kad sad ukupno moze da vezba 3-4 kratke pesmice... pa i da mu se svidjaju smorio bi se, a ne bih da mu neko ubije zelju za sviranjem... ja se secam da sam ja radio na klaviru iz 3 dela cas, skala-etida-kompozicija pa je imalo uvek sta da se vezba i obnavlja ali ne mogu da se setim da li je tako od prve godine bilo...
... pa ako se neko seca, sta ste radili u prvoj godini tj. sta bi trebalo sve da se uci i nauci, da znam da li je ovo normalno ili zabusavaju...
Hvala i pozz