Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-02-2014, 02:17 PM   #6
damir23
Member

Default Re: vst bubanj

ma ne znam ez kaj ima..imam ga na laptopu sa 5-6 extenzija
nego
na jednom , ajmo reći , slabijem kompu stavio sam cubase i ne?to osnovno od vst
na tom ovako malo radim aran?mane jer mi laptop slu?i i za druge stvari a ne samo za audio
e sad
sve ostalo sam izvukao iz sampletanka -znaći instrumente koji nisu pro ali su daleko bolji od midi banki pa ipak projekt malo realnije zvuči.( uz nekakvo tealno vst opterečenje)
jedino je bubanj problem
naime ono iz sample tanka jest koliko toliko ali elementi nisu razmje?teni po GM sistemu, da se tako izrazim
znaći tom u tom kitu pu?ten u midi instrumentu ili na EZ npr. nije vi?e tom nego ili , ne znam open hihat ili kre? ili pak ni?ta
dakle na to mislim kad pominjem general midi...ne na ?u?kalice...da je kre? tamo di je kre? u GM formi znaći da ne moram kasnije razmje?tati
ako ni?ta imam negdje jedan bubanj za kontakt pa ću ga konvertirati tj probati konvertirati u format za sample tank
hm da,,,da ne bude za?to ne stavi? kontakt-probao ali previ?e opterečuje cpu pa onda vi?e traka lagano počinje krckati
damir23 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules