|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ma ne znam ez kaj ima..imam ga na laptopu sa 5-6 extenzija
nego na jednom , ajmo reći , slabijem kompu stavio sam cubase i ne?to osnovno od vst na tom ovako malo radim aran?mane jer mi laptop slu?i i za druge stvari a ne samo za audio e sad sve ostalo sam izvukao iz sampletanka -znaći instrumente koji nisu pro ali su daleko bolji od midi banki pa ipak projekt malo realnije zvuči.( uz nekakvo tealno vst opterečenje) jedino je bubanj problem naime ono iz sample tanka jest koliko toliko ali elementi nisu razmje?teni po GM sistemu, da se tako izrazim znaći tom u tom kitu pu?ten u midi instrumentu ili na EZ npr. nije vi?e tom nego ili , ne znam open hihat ili kre? ili pak ni?ta dakle na to mislim kad pominjem general midi...ne na ?u?kalice...da je kre? tamo di je kre? u GM formi znaći da ne moram kasnije razmje?tati ako ni?ta imam negdje jedan bubanj za kontakt pa ću ga konvertirati tj probati konvertirati u format za sample tank hm da,,,da ne bude za?to ne stavi? kontakt-probao ali previ?e opterečuje cpu pa onda vi?e traka lagano počinje krckati |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubanj | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-08-2011 11:40 AM |
bubanj?! | JAH MAN | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 13-04-2010 08:33 PM |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |