|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
xxxxx Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
Zašto?!
Daj reci čoveče šta imaš, ali bez reklame i vređanja!
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
@radijator1
To je najmanje bitno. Slusao sam i fostexe i avantone prije nego sto sam se odlucio za fostexe.. I? Mozda sam se i zajebo?! Mozda bi mi avantone vise prijali posle odredjenog vremena ko zna?! Stvarno mozda? Mozda bi bilo bolje isto tako da sam ostao u vezi sa nekom ribom iz srednje skole, ili da sam kupio toyotu umjesto auta koje vozim? Cini li me to glupim? Ne moram Moritzu da cuvam ledja, veliki je momak 100% to zna sam da ucini. I ne radi se licno ni o njemu ni o tebi vec o nervozi koja zivi u ovim prostorijama vec duze vrijeme.. Chill the fuck out! Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Ma ja se X puta ne slošim sa Moritzom, ali brate, čovek SVAKI dan radi sa tim kutijama, ne čuvam leđa, i radi gde radi, nego pokušavam da ne primenim pravilnik, pa baš nije fer da se tako ophodi, a nijedan ubedljiv argument...!
Pa među prvima sam čuo Avantone, pre nego što se znalo za firmu, prodavao ih... I Firma je ok, čak su i zvučnici veoma korektno urađeni, imaju i sjajne mikrofone (ta firma, a-la - kopije) , nego čeovek poče' o nekim "standardima"...veze s mozgom...al' ajd...ali mani se inteligencije jbg... Da smo inteligentni svi , valjali bi tunjevunu i mađarske paštete na pijaci i zaradili realno više... ![]()
![]() |
#65 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pogresno protumacis svaki post onda krenes sa prozivkama..,to je izgleda postao nacin komunikacije na forumu :/ .... Kako god...zasrasmo temu pa bi jedan preventivni lock bio zdravo resenje da ne krene voz niz brdo.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avantone CV-12 | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 28-06-2010 03:39 PM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |
Misljenje - Sampler ? | Color | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 30-09-2005 09:52 PM |