|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Member
|
![]() Quote:
Ovo nisu govnjive vec dobre kutije (moje lichno mishljenje), ne kupujesh ih zbog dizajna vec zbog onoga shto taj dizajn pruza - donosicesh bolje odluke u mixu. Ima ljudi kojima je to bitno, i koji ne zele da im tranzienti zvuche preoshtro ili premekano, da im je vokal preglasan ili zatrpan i td... Kome je bitno kako ce mu pesma zvuchati na sranje kutijama ili ochekuje da ce praviti bolju muziku ne treba da baca pare na njih. I da ne svodimo temu sad na to kako je lepota u uhu slushaoca, i da je najbolje bataliti muziku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:36 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:36 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:37 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam i ns 10 i fostexe i hr624 i mijenjao bih ih za neke ali bas vrhunske Atc plus K+H i avantone plus 160.000 kuvajtskih dinara ako je neko vec dovoljno glup za tu razmjenu.. Koji vam je k?
Zasto se sve cesce na ovom forumu, ovaj pardon mislim ULTRA zabrinjavajuce cesto pojavljuju ljudi koji pocinju prepucavanja na ovom nivou i zavrsavaju stvari ovako? Ako bi se u search ukucalo frustriran/frustirani/frustriranost/frustracija mislim da bi izbacilo iha-ha topica. Uzas! Odo' u 'ladovinu malo.. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#59 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by radijator1; 27-02-2014 at 11:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ma kako se to ponašaš?! Ko si ti da preispituješ nečiju inteligenciju? Sram da te bude! Vređaš, a jedini argument su ti standardi i neke paušalne tvrdnje o nekim postavljenim standardima koji su čisto subjektivni! Stani druže, pa ne možeš tako nepristojno! Pa to o tebi govori! Nisu ovde početnici, svi sa kojima pričaš na ovom threadu imaju nekakav portfolio, radimo svi neke decenije u nekim studijima, nemoj tako, drugar...! Pričaš o standardima koje niko ne poznaje! Koji standardi?? Kakav Avantone? Firma koja ne sme da napiše godište u "about us"...! Pogrešno je protumačena moja izjava o "govnjivim" monitorima, ne pičam o tim monitorima, pričao sam uopšteno - zbog priče o dizajnu, ali ne možeš biti toliko nepristojan! Ajde zakoči, niko ne meri ovde "dužinu"...! Izneo si sve što mogu da pročitam u katalogu i ni jednom rečju me nisi ubedio u to što kažeš, a svi ovde koji pričaju , bar što ja znam su "sa'ranili po koji par" svih pomenutih kutija, daj neku priču, daj ubedi mene i ostale koji znamo o kojoj materiji je reč, zašto nešto pričaš, ali ne budi nepristojan! Kako tako da kažeš čoveku šta ima ili nema u njegovim postovima? Jel to lepo?! Jel misliš da je to inteligentno? Još reklamiraš svoju firmu...aj svi pišemo reklame...bzvz... A ni to nije lepo...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avantone CV-12 | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 28-06-2010 03:39 PM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |
Misljenje - Sampler ? | Color | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 30-09-2005 09:52 PM |