|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nakon instalacije UAD v7.5 i restartovanja racunara , WIN 7 vise nije mogao da se podigne, jer se u toku podizanja pojavljivao famozni plavi ekran...
Tek kada sam izvadio UAD2 karticu iz kucista sistem je mogao da se podigne... ali bilo je nekih cudnih nuspojava... recimo sat je pokazivao da je 1. januar 2002. godine itd... na svu srecu bas pre 2 dana sam backup-ovao kompletan image C diska, tako da sam uspeo da sve vratim u normalu... Vidim da se na sajtu od Universal Audio-a niko ne zali na bilo kakve probleme... Ako neko zna/pretpostavlja u cemu moze biti problem, neka javi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da li si updateovao UAD softver kada si instalirao 7.5?
Meni se to cesto desava kada updateujem UAD, odnosno instalira se softver i kada idem na restart koji softver pri kraju instalacije nudi, desava se plavi ekran .. To sam resio tako sto kada instaliram UAD idem na shut down .. i onda je sve ok .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
da, nakon restarta koji je sastavni deo instalacije WIN7 vise nije mogao da se podigne, jer se pojavljivao plavi ekran... onda sam pokusao da podignem i WIN XP sistem koji imam u istom kompjuteru, ali i tu se pojavio plavi ekran !?
Onda sam izvadio UAD karticu i mogao je da se podigne i jedan i drugi sistem. A vrlo moguce da nije fora u vadjenju kartice, nego u tome sto sam bio iskljucio kompjuter... Najverovatnije je to u pitanju! Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |