|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jos jedna stvar ako su mikrofoni nize da li cinele dolaze vise do izrazaja tj. neznam tocno kako opisat al ajd ovako nekako da li su elemti bubnja prevenstveno mislim na tomove snare ispred ili iza cinela mozda malo nespretno zvuci pitanje iako predpostavljam da odgovor znam unaprijed da to ovisi o bubnjaru ![]() Pripremio sam mu sve matrice sa klikovima prije mjesec dana i rekao da vjezba svirat bubanj tako da smanji zestinu udaraca po cinelama (tj ne kresi ko kreten) i da proba sto "jednakije" udarce na dobosu imat. Vidjet cemo koliko je bio uspjesan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Dakle — ozvuči kick i snare kao što bi to i inače učinio, a onda mrdaj ova dva druga mika tako da nađeš balans činela i tomova koji je prihvatljiv. I sve vreme pazi na to da ti na ta dva kanala doboš i kick budu koliko-toliko u centru kad raširiš panorame L-R. Postavi mikrofone, snimi par desetina sekundi, pa poslušaj samo ta dva kanala, bez mikrofona za kick i snare. Pa opet, pa opet ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-02-2014 at 03:29 PM. Reason: slovne greške |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
znam znam sve mi jasno ne uzimaj nista zdravo za gotovo nego se prilagodi "nastaloj" situaciji
hvala svima na savjetima i iskustvima mislim da cemo nadolazeci vikend to krenut radit pa kad nesto budem imao stavim klipic da se cuje sta je od svega ispalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima evo da uploadam dvije fotke prostorije i jedan mali sample bubnja (raw snimka bez icega) ja sam zdovoljan dobivenim rezultatom
![]() Oprema Kick - AKG D112 Snare - Shure SM57 - Presonus Studio channel Overheads - Rode NT5 - Soundcraft |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Eto
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
Snimanje bubnja u studiju | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 09-05-2007 10:56 PM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |