|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Treba mi neki entry level monitoring, koji ce mi biti jedini monitoring pored dosta analiticnih in-ear slusalica (rock it r-50) pa bi ovi monitori mogli da zvuce malo "zabavnije", tj da me ne ubijaju sa realnoscu, koliko je to moguce u ovom cenovnom rangu.
Vidim hvalite ove JBL, potom hvalite i presonuse pa i kruzweile sve u skladu sa cenovnim rangom. Cisto mi je ideja da se konsultujem, da ne bude da kupim recimo krk ili alesisa a ima bolje za iste pare. Trenutno sam u los angelesu pa verovatno mogu da nadjem svasta ovde, tako da udrite sta god vam padne na pamet ![]() Verovatno ne bih isao preko 500 dolara posto je ovo dosta privremeno resenje, za sada mi je posle vasih komentara ovo na prvom mestu: http://www.amazon.com/JBL-Profession...onitors+studio
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
JBL i ne razmisljaj vise.
Sent from Tapatalk HD
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jos sam nasao akciju kupis jedan, dobijes drugi u pola cene
![]() Nasao sam jos i brdo rivjua, i svi kazu da za te pare nema bolje ... Sad je samo pitanje 5 ili 8?
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Radio na peticama i odusevio se odnosom zvuk/cena
@Sumanut 5 ili 8? Vrlo je intimno pitanje, meni recimo 5 radi posao zato sto imam osmice KRK. Last edited by silicon science; 01-02-2014 at 04:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ove kutije generalno imaju ozbiljan donji opseg tako da 5-ice zavrsavaju posao jako dobro. Imajte u vidu da su kutije bi amp i da su 80 vati po zvucniku (pricam o 5) sto je poprilicna snaga za male kutije. Kome to nije dovoljno neka ide na 8 ali mi se cini da ne sviraju tako dobro kao male...baerm moj licni utisak. A kome ni to nije dovoljno pojavio sa Sub za njih sa 200 vati snage i spl od 113 db na 27 HZ!!! pa nek izvoli
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nije samo tvoj utisak takav zato sam i hteo da proverim sa vama ovde ... Nista onda, posto je jedini monitoring, bolje da bude sto uskladjenije, tako da 5icu porucujem pa javljam utiske kad stigne.
hvala drugari ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Btw, da ne otimam samome sebi temu, ali znate li za neki audio interface koji je u ovom fazonu, da je best bang for the buck?
Skarlet 2? Ili sta vec, toliko ih ima da mi se zavrtelo u glavi ... neka preporuka?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring... | Bockie | Pricaonica | 22 | 03-03-2011 12:43 PM |
Monitoring | Bitch | Nik?a Brato? | 9 | 02-03-2011 11:10 PM |
Monitoring | Bitch | Aleksandar Sa?a Habić | 1 | 22-08-2010 01:55 PM |
monitoring.. | MHz | Slobodan Marković | 11 | 22-08-2007 12:02 PM |
monitoring | fapro | Monitoring | 8 | 29-08-2004 06:35 PM |