|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja cu malo da kritikujem, posto znam da me neces pogresno shvatiti,
![]() Meni ovde fali na gitari malo niskih srednjih, taman onaj deo ispod pocetka voc range, bilo bi toplije, a ne bi muljalo mix. Na trenutke ima vrlo eksplozivnih visokih od glasa, koji se dodatno deformisu zbog FX. Ako je usnimak glasa ok, mozda samo mala korekcija EQ na FX send-u. Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nema usnimka glasa. Ovo je snimano đuture u nekoj prostoriji ili (mo?da) studiju, i postoje dva traka u kojima su usnimljeni vokal i acc., ali istovremeno i jednake jačine. A vokal ima toliko 'PT' i 'ČĆ' i 'Sc' da to nije normalno. Ovo je u neku ruku kompromis, a ja sam probao, kako sam gore naveo, neke (za mene) nove dileje i reverbe i nisam ba? znao sve obraditi a da bude kako treba. Dilej je namjerno ostavljen jak, a probao sam rep od dileja koji je pod srednjacima, ofarbati produ?enjem o?trijeg reverba. Jedno je moj naum, a drugo koliko sam ja to znao uraditi. ![]() A gitara je jednostavno takva. Mo?da je snimana sa jednim micom, odn., mo?da su vox mic i acc. mic slani na iste trakove kao stereo L&R, a poslije ih je neko sjedinio. Kako god, ovo je u neku ruku reprezent onoga ?to sam u mogućnosti uraditi u mojim uslovima i sa mojom tehnikom. A od kada sam pobolj?ao monitoring, ide to na bolje ; bar mislim da ide. Jo? jednom, hvala puno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 4 | MD | Gitarska Produkcija | 31 | 05-05-2010 02:12 PM |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |