|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Superoperater
|
![]()
Dual paner ? Nema ga...
![]() Tempo track - ne moze da se doda, samo onaj u veliki posebnom prozoru. Mislis na kursor ? (vertikalna linija koja prati trenutnu playback poziciju) Takav je i u 7 full, mislim da ne moze da bude tanji, mada meni nikad nije smetao da namestim wav - koristim zoom opciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Ivan Lekic
|
![]()
pa dobro .. cubase 7 full kosta 550? .. element kosta 70? .. element je za nezahtevne korisnike/amatere .. sta se cudite sto nema ovo/ono
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pro Member
|
![]()
Vala bash !...kukate.zasto BMW 1 nema sve sto ima BMW 7 a pride ste ga dobili za dz
![]() Mada ko zna, mozda sad odresite kesu pa pazarite full 7-icu ![]()
![]() |
#95 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
A i nemaju svi 5 glava u fioci, spremni da kesiraju za softver (nas narod nije navikao da kupuje nesto sto ne moze da se opipa rukama ![]() BTW - postoji fazon sa EDU verzijama Cubasea - za one koji su doziveli katarzu sa ovim izdanjem, pa bi da ga pazare. Npr, poturite Steinbergu dokument da ste student (moze to da se nekako nabavi, siguran sam, ili angazujte pravog studenta) i ostvarujete ogroman popust. Nisam sam probao, ali ako bih ga ikad uzimao za "po kuci", uradio bih to tako... Cena u tom slucaju je oko 350e. Bez ikakvih ogranicenja u buducnosti ili sada - prava - FULL verzija softvera. Jedino sto "nije za commercial use", ali koga to bole stojan. Takodje, upgrade na npr - 8 ili sta ce vec da smisle u buduce, takodje kosta koliko i svakog drugog ko je kupio full edition. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Pro Member
|
![]()
E, baš tako psionic, kako si napisao.
Veni, Vidi, Odbacih ... Sve ovo je imala (a i sada ima) već pomenuta Sequoia. Samo što je jadni Magix išao deset godina ispred vremena i ništa sa njom nije uradio, pa se bacio na nekakve dobro našminkane aplikacije. Draga moja 5-ica i draga moja Sequoia! A što se tiče raje i trgovanja, samo što je džabe i da piše da tezgu drže H2O i ostali dragi pijačari! A da je CuBase 7 Full Version 'Made In China', koštao bi bar 20 evra na pijaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Pro Member
|
![]()
Jel postoji nacin da se ova VST lista plaginova, kad se klikne na insert resizuje, mislim da bude veca ? Pokusavam da je uvecam klikom na ivicu prozora, na donju stranicu itd, ali ne ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Mnogo bi jaka fora bila da moze da se dokupi jos jedan kljuc po nekoj nizoj ceni za kod kuce... probao sam da to iznesem jamahi kao problem medjutim nece da se upustaju u diskusiju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vst i Cubase 5 | elmirh | Audio Software | 3 | 09-07-2012 05:49 PM |
HK Audio Elements konfigurator | lesha | Komercijalni Oglasi | 2 | 14-04-2011 02:06 PM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |