|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Khan, mo?e? li natpis sa br.2. prebaciti u br.1., uz usagla?avanje boje kao ?to je na br.1. i povećanje visine fonta u tom slučaju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Odličan!
![]() Ja bih samo kojekude dodao da ima bar maleni: rumski.com Dakle ipak da ima adresa... ![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Diviner rece da je akcija verovatno na prolece, tako da ima vremena. Predlog No.3 je provokacija, nisam mogao da odolim trolu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam samo dao prijedlog iz praktičnih razloga. Ono ?to sam predlo?io je jasnoća osnovnog natpisa, usklađivanje boja za slučaj promjene je razumljivo, a visinu fonta sam naveo radi toga ?to je potrebno imati proporciju koja '?tima' kod različitih veličina loga : ako se uradi npr. za bed? ili avatar, da se vidi ?ta pi?e. Sla?em se sa Bockijem za www.rumski.com
Uuuupssss. Pi?em kao da je kreiranje demokratski čin. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Nema frke, nece me mrzeti da uradim par verzija za razne upotrebe, osim majice, samo da cujemo sve koji imaju nesto da kazu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni je ovaj prvi predlog odlican, samo bi mozda uklonio onaj "odsjaj" sa VUmetra, jer mislim da bi nakon stampe to izgledalo losije.
Dakle ovako: http://www.thefarmrecords.be/newmedi...eter-media.jpg
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Da napraimo univerzalan natpis, logo rumski.com audio forum...ili tako nešto...pa svako sam sebi o'štampa avatar ispod...
![]() A da ga sakrijemo u šumu? ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Kakvu ?umu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Web Design | boggy | Pricaonica | 9 | 25-10-2011 11:25 PM |
Sound Design! | dvuckovic | Razno | 14 | 11-03-2009 08:04 PM |
Grace design .....konacno | sasaristic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-11-2007 11:32 AM |