|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Sad sam se tek uclanio na forum tako da sam skroz nov. Ne bavim se bilo kakvom vrstom audio tehnike, vise se bavim video produkcijom. U poslednje vreme trazim dobar mikrofon koji mogu da koristim za youtube. Ne treba mi ni za instrumente ni za pevanje nego samo za snimanje glasa nesto kao podcast. Tesko mi je da nadjem neki mikrofon ovde u Srbiji. U inostranstvu vidjam dosta dobrih kao sto je blue snowball, blue yeti, samson meteor, audio technica. Sve te cene se krecu oko 60-70 dolara. Ne znam gde u Srbiji mogu da nadjem takav mikrofon, vecina se ovde krecu iznad toga i ne mogu da se ukljuce u USB. Da li imate neku preporuku mikrofona i koji mikrofon bi mogao da nadjem za 50,60 evra a da ima dobar zvuk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Blue Snowball White
narucis preko ebay-a ili u artistu neka ti nabave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Narucio bih ga ja samo bi me isporuka izasla jos 40 dolara i carina jedno jos toliko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Audiotehnika roland planet imaju sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ne postoji dobar i nov mic za 70€...! A kamoli još na usb...
Ako postoji...onda nema loših mikrofona uopše! Tvrdim da se isti ako ne i bolji rezultat može dobiti na skoro svakom osrednjem telefonu ili desktop/skype mikrofonu od 2.5€... Btw...Koji je dobar auto za 300€...? ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nije meni bitno da je nov nego samo da je u dobrom stanju. Sigurno postoji dobar mikrofon kao sto je blue snowball koji je nekih 50 evra ili blue yeti koji je oko 70 evra (100 dolara). Nego problem je samo gde mogu da nadjem u Srbiji. U smislu dobar ne mislim studio kvalitet, samo da je dovoljan za videe.
Last edited by Thazzrill; 16-12-2013 at 05:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nije meni bitno da zvuci kao da je snimano u profesionalnom studiju. Bitno mi je samo da ima kvalitet koji moze da se slusa. Na ovom trenutno samo se cuje sustanje u pozadini, i zvuci bezveze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Bilo sta moze da se slusa. Kupi polovan sm57
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
imas na oglasima senhaiser 845 za 70e, razne shurke... moze se prikljuciti i na integrisanu zvucnu kartu... nije usb
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar vST delay...? | OFF | Audio Software | 4 | 07-06-2012 12:13 AM |
jedan dobar... | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 11-08-2011 12:11 AM |
Dobar serviser | OgnjanMilosevic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 29-07-2010 12:58 PM |
elektrop pop - dobar!! | DaBear | Razno | 38 | 18-05-2008 10:36 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |