|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pre neke grupne svirke 1996. u Banja Luci nam organizator rekao kako ne bi valjalo da sviramo pesmu Brate Murate, jer kao ne može da nam garantuje bezbednost. Mi mu rekli da se opusti, pošto publika sigurno neće njega gađati konzervama, nego nas. Naravno da niko nikoga nije gađao. Onaj „integritet” koji pominješ je ključna reč. Ako radiš kako misliš da treba, čak i ako ispadne kako ne treba — bar si isterao ono što si hteo. Kad u startu kreneš sa umiljavanjem i štrojiš samog sebe, a stvari se završe bez očekivanog rezultata — jebiga, duplo golo — nezadovoljna publika, nezadovoljan ti... ko popišan cvet. Sve se svodi na to da li se tebi iskreno sviđa muzika koju si stvorio. Mislim, ISKRENO. Ono: šta bi ISKRENO pomislio da čuješ istu takvu TUĐU pesmu na radiju. Mislim da je u bilo kom stvaralaštvu važno i korisno imati nekakvu zamišljenu CCTV kameru koja te posmatra iz ugla sobe. Ne radi autocenzure, naprotiv, nego radi samospoznaje. Na kraju, čudno mi je da ne kapiraš da Arturovi i tvoji stavovi uopšte nisu suprotstavljeni. Samo se ponašate u skladu sa onom oveštalom metaforom o optimisti, pesimisti i dopola punoj/praznoj čaši. Ali to su emotivna stanja, na razumskom nivou obojica pričate isto. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-12-2013 at 02:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Razmenili smo par poruka na fejsu on i ja, nije to frka, sve ok. On priča o jednoj strani novčića ja o drugoj, a svaki novčić ima dve strane, takva mu priroda
![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa verovatno se nećemo slo?iti u jednom aspektu a to je da li je bolje imati kakvu - takvu emisiju, ili ?to ja mislim - da je bolje nemati je uop?te. Od tog stava zavisi i percepcija da li je nestanak te emisije gubitak ili nije.
![]() |
#5 | ||
Senior Member
|
![]()
Dosta toga se ovde ispisalo, nema smisla upadati u sred rasprave, samo ću apropo ovoga:
Quote:
Quote:
prebacio bih na Grand. Bez sekunde razmišljanja. I bez trunke blama. Odnosno drugim rečima - slažem se sa Dušanom - bolje je NEMATI alternativnu emisiju nego imati... ono. Nisam roker po životnom opredeljenju, koliko volim riff, toliko volim i elektronske motive u pesmama, ne mislim da RnR treba da bude bunt, da pljuje po državi, političarima i sl. ali ono šta je Jelen Top 10 prikazivao nije ni 10% realnog prikaza alternativne scene u Srbiji. Drago mi je da se ta kvazi-rok emisija gasi i organizatorima iste najiskrenije želim da im svaki budući projekat prodje isto. Last edited by wladymeer; 21-12-2013 at 06:21 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rajder lista... | Bockie | Pricaonica | 5 | 14-07-2012 10:49 AM |
Top Lista??? | cucko | Promocija radova | 12 | 29-04-2008 06:20 PM |
Gasi mi se racunar | Mogli | Computer Hardware | 7 | 18-03-2008 10:22 PM |
AutoREgulacija takta CPU gde se gasi? | korenjak | Computer Hardware | 6 | 15-03-2008 11:01 AM |