Ma ne, nisam ih uporedjivao, nego sam samo hteo da kazem da i Ceca zivi na neki nacin od te stare slave... Mozda sam i promasio temu, ne znam, ne slusam Cecu, al "kazu znalci"
Gazda Paja nema toliku slavu od koje bi ziveo, ali cinjenica je da je dosta veliki uspeh napravio sa "'cke beogradske", ili kako se stvar vec zove... Shodno tome, hteo sam da kazem da je dosta tih pregleda i svega toga doslo upravo zbog predhodnog uspeha, kao sto je i PSI opet imao milionske preglede za "Gentlman", a zapravo je mnogo manje zapazena od "Gangam style"... Kao i Prodigy, koji se i dalje slusa možda zahvaljujuci nekoj prethodnoj popularnosti... Ne odnosi se to samo na preglede, ljudi ne znaju sta ce biti hit unapred, ali ako je neko vec imao mega-hit, forsirace ga - pa makar i na silu, jer ocekuju da ce se narod "primiti", kao na predhodnu stvar... Nekad upali, nekad ne - ali tako to obicno bude, bar koliko sam primetio...
Cela ova prica sad i nema toliko veze za konkretan slucaj, malo odosmo u Philosophiju, al' ajd'
EDIT: Ma sta Liam, nema on pojma, Ceci ne daju da se na pravi nacin izrazi, inace, videli bi oni... Cek' samo da skapira da je
DUBSTEP sada u trendu