Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2013, 02:03 AM   #21
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Gazda Paja nova stvar...

Sad malo offtopic, ali opet nekako ima veze... Npr, secam se ranije, voleo sam da slusam Prodigy i to prva 2 albuma. Music for the jilted generation je definisao moj muzicki ukus, u to vreme sam bio klinac pun zivota i bunta... Ali posle toga su poceli rapidno da izbacuju sranja, medjutim jos uvek su bili na raznim chartovima, listama, emisijama... Ja i ortak smo dosli do zakljucka "pa ovi i da se iskenjaju na CD, prodavace se i bice dobro"... Mnogo dobrih grupa, pevaca i sta ja znam, zivi od stare slave... A na primeru Prodigy-ja, vidi se da ta stara slava moze i da potraje... (jel neko dobacio CECA ? )
psionic is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2013, 12:05 PM   #22
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

U al ga uporedi svaka ti cast. Liam vs Ceca.

Ako se secas prvi album i nije bio neko otkrovenje, tu se desio out of space...music for the jilted generation je slomio a fat of the land objasnio...

E kad ti i ja napravimo takva dva (ili tri) albuma, onda cemo da navatamo malog Liama da mu lupamo dandare.
darkstar is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2013, 05:09 PM   #23
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

@ psionic - sad vidim da ti nisi bas uporedjivao... ja sam procitao nesto drugo, izvinjavam se.

Ali bih ipak da dodam da prodigy lomi i dalje ... to sto se tebi (a i meni) te nove stvari ne dopadaju kao stare, e to je vec nas problem.

A i brate mili zamisli da se nadjes u njegovoj situaciji - ajde prebaci jilted generation i fat of the land ... mislim da se covek ozbiljno trudi ali je svestan da nece skoro da se rodi talenat koji ce to da prebaci
...
darkstar is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2013, 05:41 PM   #24
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Gazda Paja nova stvar...

Ma ne, nisam ih uporedjivao, nego sam samo hteo da kazem da i Ceca zivi na neki nacin od te stare slave... Mozda sam i promasio temu, ne znam, ne slusam Cecu, al "kazu znalci"

Gazda Paja nema toliku slavu od koje bi ziveo, ali cinjenica je da je dosta veliki uspeh napravio sa "'cke beogradske", ili kako se stvar vec zove... Shodno tome, hteo sam da kazem da je dosta tih pregleda i svega toga doslo upravo zbog predhodnog uspeha, kao sto je i PSI opet imao milionske preglede za "Gentlman", a zapravo je mnogo manje zapazena od "Gangam style"... Kao i Prodigy, koji se i dalje slusa možda zahvaljujuci nekoj prethodnoj popularnosti... Ne odnosi se to samo na preglede, ljudi ne znaju sta ce biti hit unapred, ali ako je neko vec imao mega-hit, forsirace ga - pa makar i na silu, jer ocekuju da ce se narod "primiti", kao na predhodnu stvar... Nekad upali, nekad ne - ali tako to obicno bude, bar koliko sam primetio...

Cela ova prica sad i nema toliko veze za konkretan slucaj, malo odosmo u Philosophiju, al' ajd'

EDIT: Ma sta Liam, nema on pojma, Ceci ne daju da se na pravi nacin izrazi, inace, videli bi oni... Cek' samo da skapira da je DUBSTEP sada u trendu
psionic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules