09-12-2013, 12:12 AM
|
|
Member
|
Re: Koncept workstatina,buducnost ?
Quote:
Originally Posted by Matya
To je najnormalnija pojava u produkciji bilo kog koncerta, niko nikad nije radio na punoj snazi pre zvezde. A ako su zbog toga popizdeli tu nesto ne stima.
Zanimljiv stav!
O ovome bih voleo jos malo da cujem, posebno o analogiji oscilatora i filtera na workstationu.
Rad sa kontrolerom smatras intuitivnim, jednostavnim, jednakom primenljivim za live kao rad sa workstationom? Iako zesce ne volim workstation koncept ti dajes opasne argumente u prilog ovim masinama!
Ako uzmem u obzir audio interface, kontroler sa dirkama na nivou bilo kog od vodecih workstationa, software koji mi nisu izreklamirale face nego sam licno cuo da mi rade kao ni jedna druga varijanta ja licno sa 2500e mogu da se slikam.
Voleo bih samo da mi objasnis koja je to konfiguracija, sa kojim legalnim softverom moze da postigne funkcionalnost Kronosa recimo i njegove ''Set liste'' i da istom brzinom u trenutku, bez latencije pri sviranju gde ostane u sustainu 10 tonova prethodnog akorda odsviranog sa 16 razlicitih instrumenata prebaci preset na klavir od 4Gb, aktivira Karma arpeđator, DrumTrack povuce nove efekte, a opet kazem ostane sustain i tail efekata prethodnog akorda. Naravno za 2500e! Kako se takve situacije bez gličeva resavaju kontrolerom?
Mislim, pitam jer ima ljudi koji to rade po 20 puta u toku jedne pesme?
|
Bavi? se glazbom?
|
|
|