|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
Ko zna, mozda ce lista samo doziveti trasformaciju u recimo, Always Top 10. Ako disa, na primer predje u ovu firmu.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pro Member
|
Nikad mi nije bilo jasno po kom kriterijumu se sastavljala ta lista,izgleda po pijanom.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Diskomer Studija B (http://studiob.rs/radio/diskomer.php) je bar transparentan, tamo lepo pi?e da Sloba Konj sam igra Tetris sa onim pločicama na kojima su nazivi pesama. Ustvari i nije Tetris, vi?e je Sokoban. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#14 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#16 |
|
Pro Member
|
Fali im samo mladic.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Pro Member
|
Da se ja pitam rekao bi da je jedina dobra rock emisija Gruvanje na RTV,tamo čovek može da vidi i čuje da ima novih dobrih bendova,najave koncerata,intervjue sa lica mesta i drugo.
RTS ne treba da pravi emisiju na ovaj fazon treba samo da preuzme Gruvanje sa RTV(kao i Državni posao),a studio B nek se snadje. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Pro Member
|
Đorđe Čvarkov je najveći roker u Srbiji i ?ire.
|
|
|
#19 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
VIP Member
|
Kanda, Kod?a, Neboj?a i Ratko?
?alu na stranu, Gruvanje je OK, ali nije lo?e da postoje dve emisije, čisto zarad količine minuta na TV-u. S tim ?to naravno nije dobro da druga od te dve bude Jelen Top 10 Koliko se sećam, Gara?a na Televiziji Beograd je bila na tragu onoga ?to Dule Svilokos pominje (od hipsteraja do ruralnog hard roka).Ali i ?alu i televiziju na stranu, veći je problem ?to ima toliko malo bendova koji imaju pesme koje mogu da skupe dovoljno publike za vi?e od deset koncerata godi?nje (ako i toliko). Mislim, samostalnih koncerata, ne onih Beer Festova, slaninijada i bajkerskih skupova. Ono, da neko plati makar i sitnu kintu da čuje ba? tebe. Istina je da narod nema para, ali ruku na srce nema ni ba? mnogo toga ?to bi neko hteo da plati, čak i kad bi imao novce. Tu na?alost nije kriva gre?na Jelen top lista. Pozdrav, Vasa
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|