|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
... i komentar Du?ana Svilokosa (na Rumskom poznatog kao Dushan_S) na Fejsbuku. Preneto uz dozvolu autora. Skroman čovek pa neće da kači sam:
>>> Čitam neopisivo zabavne reakcije na vest da se gasi emisija Jelen top 10... Svako komentari?e zavisno od toga da li su bili ili nisu bili "podobni" da budu pozvani u emisiju, zavisno od toga da li se do?ivljavaju kao deo nekog tabora, zavisno od toga da li znaju nekoga ko je bio povezan sa tom emisijom... Ja ne znam ?ta da ka?em osim da poku?am da izrazim kolika je golema tuga u mom srcu.... Ova uzdanica domaće rok muzike, kamen temeljac svega iskreno alternativnog, pionirska TV emisija koja je pomerila sve standarde muzičkog kvaliteta, nikad potpuno inkarnirana prkosna neumrla du?a najnovijeg novog talasa, balkanski biser mladalačkog bunta, emisija koja je otvorila vrata beskompromisnoj legiji najboljih bendova ikada i preobratila sve slu?aoce granda u autentične BG hipstere, ostaviće iza sebe kataklizmičnu, postnuklearnu rupu na medijskoj mapi Srbije kad nestane u bljesku ?uto obojene nuklearne fisije, dok čepovi od fla?a Jelen piva lete unaokolo kao geleri nikad dosanjanog sna, nikad ostvarene ?elje da svi, najzad, konačno, definitivno, jasno razumemo da smo glupi, nemamo ukusa, ne znamo, ne razumemo, ?ta je to dobra rok muzika i ?ta to zaista ?elimo da slu?amo, ostavljajući nas u dubokom krateru nikad ostvarene ?elje dan nas prosvetle, preobrate, prekrste, za na?e dobro, i za dobro budućih generacija koje se zlopate u tami nerazumevanja istinski kvalitetnog zvuka. Eto to sve, tako u jednoj rečenici, jer velike emocije i velike ideje tra?e, zahtevaju velike rečenice. ?alu na stranu, neću reći da tu nije bilo dobronamernih ljudi i vrlo dobrih bendova, to ne bi bila istina. A i istini za volju, moj bend nikad nije bio pozvan da gostuje tamo pa bi neko pogre?no mogao shvatiti moj komentar kao "kiselo je gro?đe". Radi se jednostavno o tome da je emisija koja je ignorisala dve trećine rok muzičke scene u dr?avi i stvaran ukus publike kad - tad morala da pukne. Na?a rok scena, stvarna rok scena su istovremeno ?ene kese i Alogija, Vila filozofina i May Result, Xanax i YU grupa, Novi talas i ruralni hard rok, jedna i druga Srbija zajedno. U tom smislu, mo?da je nestanak ovakve emisije dobar, ako će voditi korak tome da neko shvati da je vreme da se odustane od poku?aja da pod zastavom odbrane rokenrola gura narodu niz grlo ne?to ?to se ne mo?e svariti. Napravite emisiju koja će imati program koji zaista predstavlja na?u scenu, koju vodi voditelj koji zna ?ta priča i koja ima zanimljiviju formu od pokojnog Jelen Top 10 - pa će narod i gledati.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja dodatoh sinoc nesto tamo na Face-u, na jadikovke perjanica domace rok scene.
Ovako je pocelo. Ivana Nikodijevic 19 hours ago ? nije propao nego nije ni podrzan od strane svih onih koji treba da ga podrzavaju! da je emisija bila gledana i da je apatinskoj pivari donosila bar nekakvu dobit i likvidnoist za sve troskove koje su imali, niko ne bi ni zavrtao slavinu!! prosto! ne, nego mi pljujemo po bendovima, pljujemo po produkcijama pljujemo po svemu! vratice se sve na svoje 100% jednog dana, kada budemo malo solidarniji prvenstveno mi muzicari izmedju sebe i kad ne budemo pljuvali jedni po drugima! a onda kad se napravi ta nepobediva gomila i kad mi budemo sami znali protiv cega se borimo , e tada ce taj isti rok en rol pojesti sve ostalo za dorucak! meni je zao! ali sam i dalje optimista ! ima da sviram u prevozu bole me! ! ! A meni se to cini ovako. Goran Simpraga Pa sta da radis, da bijes ljude da gledaju da bi preziveo '' Rock And Roll''. Po kome treba da pljujemo, po publici i Apatinskoj Pivari, oni su krivi sto to niko nece da slusa? Kakvi muzicari i solidarnost, i protiv cega se mi borimo? Protiv publike? Bas me zanima sta bi na ovo reka Joe Strummer i Clash kada su pocinjali 74'! A moze i Cane i Anton 87'. Da, kao ovde prolaze samo Ceca i kraleusa,. U to se uverise i Pepersi, koji prodadose 90 000 karata u kukuruzima pokraj Indjije. Kada bi se malo vise bavili muzikom, a manje sindikalnim aktivnostima! Mozda bi i bilo malo bolje. Pa onda. Bojana Vunturišević shared a link. 19 hours ago Ukinuli ste nam autorska prava. Ukinuli ste nam pravo da nesmetano radimo ono što volimo. Sada nam ukidate emisiju koja se emituje u terminu za erotske filmove. Šta je sledeće na listi za ukidanje? Život? Goran Simpraga Niko ne ukida emisiju. Samo prestaje sponzoraj glavnog i jedinog sponzora. E sad', sto je u startu napravljena greska u koracima, te je emisija krstena po sponzoru. Pa ni jedan (potencijalno) novi sponzor nece zeleti da sponzorise emisiju koja se zove po starom sponzoru. To je vec drugi padez. Neka sada razgovaraju sa Lavom, pa mozda bud Lav Top 10. Mada generalno i Jelen je ovo finasirao iz dobro znanih razloga, direktor prodaje Apatinske Pivare ima band. Dok mu je to bilo interesantno trajalo je. Pitanje je da nije toga dali bi to postojalo u ovakvom obliku. Last edited by LACKY; 05-12-2013 at 11:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da se neko setio da uvede instituciju večitog počasnog prvog mesta na top listi za Hypnotized do svega ovoga ne bi do?lo.
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/4...atinske-pivare Te u tom smislu... jelda? Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-12-2013 at 01:22 PM. Reason: link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Eto odgovra za ukidanje emisije. Cekaj ovo je novi generalni direktor! Muzikant je cini mi se direktor prodaje.
Last edited by LACKY; 05-12-2013 at 01:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]()
To ti ka?em. Gospodine direktore, molimo vas da ispraznite radni sto i ostavite ključ od sefa ispod otirača. E da, i iznesite one mikrofone i pojačala iz magacina No. 3, preksutra nam sti?e prva tura novogodi?njeg piva.
Pozdrav, Vasa P.S. Quote:
http://www.ekapija.com/website/sr/pa...atinske-pivare
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-12-2013 at 02:26 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ima valjda i ovaj novi neki hobi, da se prekvalifikujemo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rajder lista... | Bockie | Pricaonica | 5 | 14-07-2012 10:49 AM |
Top Lista??? | cucko | Promocija radova | 12 | 29-04-2008 06:20 PM |
Gasi mi se racunar | Mogli | Computer Hardware | 7 | 18-03-2008 10:22 PM |
AutoREgulacija takta CPU gde se gasi? | korenjak | Computer Hardware | 6 | 15-03-2008 11:01 AM |