|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nakon što je M-Audio postavio standarde sa svojim FireWire 410 uređajem, možemo sa sigurnošću zaključiti da je taj uređaj dobio dostojnog naslednika. Kao što se da naslutiti iz samog naziva, ProFire 610 će pretvoriti vaš računar, bio to Win PC ili MAC, u 6 IN/10 OUT studio, maksimalne rezolucije 24-bit/192kHz, a u standalone modu možete ga koristiti kao dvokanalni preamp ili kao dvokanalni A/D tj. D/A konvertor.* **
Nastavak ...
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 19-05-2010 at 08:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Koliko vidim uredjaj nema mane, a i cena mu je sasvim ok. Mozemo slobodno reci da je preporuka za ovaj cenovni segment ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hm, sada gledam cene po netu, cini mi se da mi Darko nije dao bas tacnu cenu, jer je na netu i do 100 evra veca cena. Uredjaj svakako nema mane, samo je pitanje koja je cena toga
![]()
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja koristim ovu kartu na drugom kompu . gde mi je win7 64 .. i radi dobro.. kvalitet izrade je zaista na nivou..
a cena je tacna.. ja kada sam kupovao bila je 300 eur. sada je moguce da je pala na 280 .. tako da je dobar podatak o ceni |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Onda je super karta
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Jos jedan ciganin koji fali svog konja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi kakvi su utisci ?? Jel imao neko problema sa drajverima ? Preampi ?
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam je koristio 2 godine i nikakvih problema nije bilo. Drajveri su stabilni. Preampi dobri, cak mogu reci i bolji od ovih koje imam na fireface-u. D/A konverzija izvanredna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|