|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() ![]() ili, respetc, Kravadinka: Ako pitas znaci da ne znas, ako ne znas znaci da cutis, ako cutis onda slusaj i uci, a ako neces onda nemoj ni da pitas i sve tako u krug... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Kakve su sanse da se napravi kombinacija za majce,dukseve..ja nemogu da poverujem da se niko nije iscimao u ime rumskog(kesh)siguran sam da bi od 8700 clanova bar 200 uzelo..nemislim ni u jednom trenutku da ja treba da se cimam oko toga vec neko sa vishe vremena(manje inspiracije),(ih pezioner bi nam dobro doshao).ali bilo bi skroz scool napred znak rumskog a pozadi omiljeni synth,na levom rukavu midi a na desnom filter..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Ova ideja se javi tako, jednom godisnje... U copy planet-u za 600 dobijes A4 print i prilicno kvalitetnu majicu, a oni su kao skupi...
Elem, nije do finansija, nego do imenovanja komesara, tj. referenta za garderobu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Može!
Evo ja predlažem (a nek' uprava odluči) da se obratite lokalnom "omiljenom" MI dileru, i neka isti o'štampa bar 50 kom robe (kačket/majca/košulja) na kojima će na dva vidljiva usamljena mesta, npr. "deo leđa i rukav" na majci da imaju uočljiv (x puta x, ili font size) logo Foruma, a "front" njihove firme, ili brenda/ova koji/e zastupaju...da dobiju godinu dana free (x puta x) banner na forumu, na dogovorenom mestu!!! ![]()
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
ja predlažem bokija za komesara te akcije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]()
Tacka 1.
Quote:
Odlicno razmisljanje, usvaja se! Tacka 2. Odlicno razmisljanje, usvaja se! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]()
Hajde, uradicemo nesto po ovom pitanju sigurno, ali da sacekamo prolece, pa da uradimo T majice (bice vjerovatno samo rumski, da ne kacimo milion logoa i firmi...ipak nismo na 24h Lemans trkama).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
To zvuci sasvim ok. Cak i ako trolujes.
![]() Ko prvi nesto uradi nek otvori thread pod 'razno'. Mozda prvo da vidimo da li ce biti sponzor(i) i kakvi su im zahtevi. (Ono o cemu je Bockie pricao), ili ako je bez kao sto Diviner kaze, onda no prob. Posle svi lepo da se zahvale upravi sto nece biti goli i bosi na prolece! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majice!! | dawid | Obavestenja | 111 | 02-07-2008 06:57 PM |
Rumski Majice...3 put...Akcija | diviner | Obavestenja | 123 | 29-05-2008 03:55 PM |
EQ Majice | Mogli | Razno | 4 | 11-01-2008 11:55 AM |
MAJICE RUMSKI | Mogli | Predlozi i sugestije | 100 | 27-05-2006 05:17 PM |