|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Posle kazu moze se i sa jeftinim micovima, pa moze, ali ovaj zabodes, ne diras nista i ovako radi...
Ja se ponadao da je nesto od ovih stvari koje si rabio za live, vidjao sam sta si sve pominjao po forumu, audio tehnike itd. pa se ponadao da je tako nesto, al trt... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
To je tako samo na forumima, stvarnost je malo komplikovanija
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-11-2013 at 05:49 PM. Reason: citat |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
I konačno... full mega giga HD...
![]()
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Odlicne obrve !
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Meni ovoo zuci super , ali moram primjetiti da ovaj bass zvuci jako cudno na primjer na 0:29s pa opet na 0:36s , neka slap tehnika ili mi se cini ?
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Quote:
Da, slap je... ..možda je moglo i drugačije, no taj muzičar je bio van zemlje u tom momentu, a meni je bila bitnija pesma ukupno...sve i da je bio tu... Za ovakvu pesmu...koja nema velike pretenzije - AV je sasvim pošten, a da može bolje...uvek može... Uložio sam sav emotivan naboj jednog momenta i veliko poverenje i energiju svojih prijatelja koji su mi zdušno pomogli da snimim muziku i video. Bez i jednog dinara.
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|