|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
nemaš zašta žaliti, evo sad će biti dva projekta iz te ekipe, pa ko šta voli nek sluša
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
a gde je lale basista BO-a ? ili je sa vranjkovicem i dalje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Eto... Moze i ovako.
![]() Sve bas u Nikolinom maniru. Imam u vidu i da se radi o pesmi staroj vise od 10 godina. Ali, kako god, ovo je - odlicno. ![]()
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
... e, pa vest na vrhu strane. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
To ti je kao kod razvoda. Kako kapiram, Nikola je imao ?ifru od hostinga sajta ostali nisu, pa ono... Block Out su nakon te vesti izjavili preko Mite da se ne sla?u sa onim ?to je pisalo na Block Out sajtu
![]() A ina?e: http://nocturnemagazine.net/vesti/46...vom-materijalu Pa sad, vide?emo kako ?e zvu?ati.
![]() |
#17 | |
MAO
|
![]() Quote:
Inače, hosting sajta je godinama, kolko sam u toku, radio i plaćao neki tip koji je veliki fan, od samog početka, tako da mislim da je sve do njega, nit je Nidža imao šifru nit se nešto kolko vidim bavi tom pričom. Radi na svom materijalu i ekipi i to je manje više to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
ne mogu, nastupaće kao Block Out pošto je kolko znam ime Mitina svojina, ali bez tih pesama, već sa ovima sa A strane kasete prvog albuma, i nekim novim. Kakve su ne znam, želim im sreću
![]() a za tribute valjda moraju ipak imati odobrenje autora, valjda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Superoperater
|
![]()
Mene je jedno vreme ortak koji se mnogo lozio na Block Out, lozio da Vranjkovic sam sebi miksa muziku, tj da je on producira.. Jel to (bila) istina, narocito one starije stvari (1995, SDSS...)? Uvek mi se nekako cinilo da je njegov vokal bio suvise van miksa i prejak, sto je islo u prilog tome da sam miksa svoje stvari ( pa samim tim ima mogucnost da sebe digne do daske
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fluid Underground | Petrenj | Promocija radova | 3 | 08-05-2012 06:46 PM |
Lady Jelena - Nikola | ProkDu | Promocija radova | 12 | 18-03-2011 11:29 PM |
cAAc - The Purpose of Underground[320] | cAAc | Promocija radova | 1 | 14-11-2008 01:49 PM |
reason2.5 -Factory sound bank | Shadow | Audio Software | 12 | 21-12-2004 05:19 AM |