|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Poku?avam da se setim da li je posle legendarnog "Paket aran?mana" bilo jo? sličnih poku?aja i jedino ?to mi pada na pamet je Popboksov album "Jutro će promeniti sve". Verujem da ima među nama ljudi koji bi bili spremni da naprave ne?to treće. ?to se tiče učestvovanja vlasnika foruma u izdavanju tog eventualnog EP-a, mo?da to i nije potrebno. Ako se ljudi zainteresuju, dogovore i naprave ne?to dobro, koga je briga da li će to biti povodom nekog jubileja i da li će uop?te imati zvanične veze sa forumom. Neko je pokrenuo temu, iz toga bi moglo da se izrodi ne?to drugo, ?to ne mora da ima veze sa naslovom topika. Naravno, za sada odziv nije ba? overwhelming. Ako nema zainteresovanih - čiča miča i gotova priča, ali bilo bi lepo ne?to uraditi. Ja, na?alost, i pored iskrene volje da ulo?im vreme i energiju u tako ne?to, mogu da pomognem samo stručnim pametovanjem, a za konkretan rad bismo morali da nađemo jo? nekoliko takvih kao ?to ste ti i Khan, tj. likova koji su ozbiljno u muzici.
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E jebi ga! Od ideje za jednu postenu rodjendansku pijanku, vi na kraju dodjoste do osnivanja novog Virgyn-a. Nije ni cudo sto okupljanja uvek propadnu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nije ni realno očekivati da će stare kajle poslu?ati zgubidanske ideje jednog amatera, koji je pri tom i antialkoholičar. Malo pričamo, dru?imo se neobavezno, diskutujemo...
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Znam, prica nam je jedino ostala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Njojzi fala
![]() I ja sam za neko okupljanje, ali kada?! gdje?!,... kada glavu ne mogu dignut od silnog jurcanja za jebenim dinarom/evrom...A sve samo da bih na vrijeme poplacao racune, zakrpio rupe, da bi se prezivjelo do sledeceg 1. u mjesecu... Jedno ovakvo okupljanje podrazumjeva dosta ulozenog vremena u organizaciju citave stvari, a iz iskustva znam da, zbog silnih obaveza, ne mogu ljude da okupim da odigramo fudbal cetvrtkom, a kamoli nas iz razlicitih gradova i krajeva zemlje spojim i priredimo neku proslavu (koja uzgred receno i kosta)... Za te neke druge forumske stvari nije problem! Pomoci cu sta treba i kad treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Diviner u potpunosti se slazem sa tobom ali zaboga nama za to okupljanje treba 2 stvari(da zanemarimo alkohol)prostor i prijava u policiji za skup preko 50 ljudi.sve ostalo bi mi doneli (pajp i rakiju).ako hocesh trazish nacin da ispunish a ako necesh smislichesh(smislicemo)1001 razlog..ma i klopu cemo da sredimo kod mene u kraju ima povoljne mangulice..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Vidi Znak, kad se ovi napiju i krenu da jure mangulice...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Srecna nova godina | darkstar | Pricaonica | 13 | 02-01-2012 07:07 PM |
baka DJ (69 godina) !!!! | DaBear | Razno | 1 | 04-03-2010 10:01 PM |
Fairlight 30 godina re-izdanje | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 14-09-2009 04:18 PM |
Trideset godina je pro?lo | dejankuki | Razno | 6 | 12-07-2009 04:56 PM |
Gitarista / 11 godina | DrumstickBass | Razno | 4 | 20-05-2009 09:40 AM |