|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo, a na obostranu korist! Još ako se lepo nacenkaš, "banja"...!
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44688
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
A sta kazete za genelec 1030A..malo je manja membrana od 1031 ali bi ih mogo dobit povoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Opet je to 6,5 inča...
Manje od NS 10... Bass je problem a ne mid range... Ne znam... Imalo bi smisla ako su dobri da uzmeš njih, a prodaš 8020 i NS 10 za woofer... To jako ima smisla... ![]() Obožavam NS 10, legenda... Ali nema više muzike za njih... Pravljeni su za vreme kad je postojala dinamika, kad je bilo bitno da... ...kad je muzika bila bitna...a ne da je, eto prisutna... No, da izuzmemo moju melanholiju... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sla?em se potpuno sa tobom,ja sam kupio 1030 i vec isprob'o u svojoj prostoriji,zadovoljan sam kako zvuce na odnosu 8020.jest da je malo manji bas,al cujem drasticnu razliku,kada sam otis'o po njih,kod ovog lika je destop u dnevnoj sobi i tu mi je kao falilo basa,al u mojoj prostoriji,koja je mala ca.10m2 puno je bolje.
A sto se tice yamaha ns 10m i to se slazem al nekako mi zao ![]() Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Koji sub woofer najbolje radi u kombinaciji sa 1030A
Da potrazim i to. Pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
po?tovanje,
malo ću se ubacit u razgovor ako smijem, vidim da je aktivan razgovor pa da mozda dobijem odgovor ![]() Imam ponudu da zamjenim krk vxt4 monitore za event asp8, 1 za 1. jel ima to smisla, jel imao tko kakvog iskustva s njima hvala i ispricavam se na upadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Dobrodosao na forum, bro,
Problem sa pitanjem je sto se ovi monitori tesko mogu porediti po bilo kom parametru. Drasticno su razlicitog gabarita, dizajna, namene, -svega! Asp8 su prilicno impresivni monitori, ogromni i glasni! Kolicina basa koja iz njih izlazi, zahteva da se prostor u kome se radi bar malo tretira, inace neces znati sta radis. Reputacija im je prilicno dobra, (pokusavam da izbegnom licna misljenja, da ne krene prepucavanje...) svakako ozbiljnija od malih krk prdavaca sa lazno budzenim booom-basom. Opet, ako radis 'iz sobe', oni ti mogu dati bolji rezultat, jer ih je lakse kontrolisati. Poslednje, Asp8 nisu bas svez model, proveri dobro u kakvom su stanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dve nove | cAAc | Promocija radova | 0 | 22-08-2011 06:23 AM |
Preporuka za monitore | dmic | Monitoring | 13 | 22-12-2005 03:13 PM |
:: Yamaha najavila nove studijske monitore :: | lesha | Monitoring | 0 | 03-09-2005 01:12 AM |