|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
SuperModerator
|
![]()
ccc... vid' stvarno, kod Vintadjera su 85k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da, kada je aktivna varijanta u pitanju, a sta je sa pasivnom tbs, ako se potera npr na nekom alesis RA, ne bih imao para odmah i za bryson,(kad bih imao kupio bih pre aktivnu varijantu) I opet malo off-a...Da li moze neko napeaviti malo poredjenje npr izmedju izmedju Geneleca 8030-8040 i nekog PMC u toj klasi,eto taj tbs2 i sl.. Last edited by Nemania; 03-11-2013 at 09:51 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
PMC bez Bryston pojacala nije PMC tako da u startu nemas zvuk kakav je ocekivan.
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
ja sam poslusao sve pmc jer sam hteo da uzmem par, uglavnom sam se koncentrisao na IB2S-A, ali sam na kraju odustao od PMC.
To je sve subjektivno, je koristim genelec i na njega sam navikao tako da je meni Genelec 8040 mnogo bolji od TB2SA. Zapravo u klasi do 2k eura mi je Genelec neprikosnoven. Posle toga su sledeci KH310. Na kraju mislim da je glupo porediti bilo koje monitore iznad 15k eura jedne sa drugima. Sve koje sam cuo, a cuo sam mnogo, su vrhunski monitori i svi savrseno zvuce. Jer kad dajete toliko para na monitore onda imate jos 3x toliko za sredjivanje akustike u reziji. Na kraju se sve svodi na licni ukus onoga sto zelite da cujete.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|