|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() PETAK 8. NOVEMBAR, BO?IDARAC. Eva Braun, Baobab, i Aleksandar Stanojkovic nastupaju u okviru festivala "Vračar Rocks" vidimo se tamo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super. Ovo kad bi se uradilo u fazonu U2 bilo bi moćno.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
hvala!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
?to se tiče ponovnog snimanja... Za sedam dana svira? sa Evom Braun. Njihov frontmen mi nedavno reče da od osamdeset objavljenih pesama nijednu nije snimio u dve verzije. A ja snimio pedesetak verzija pesme "Avenija" i jo? je nisam objavio. Mislim da je njegov pristup mnogo pametniji.
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
i ja isto tako funkcionišem, pa se pitam da li to da radim uopšte.. ali s obzirom na to da izdajem prvi album, trebalo bi sve na mestu da bude.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da, ali isto tako ovde na forumu neko reče da za jedan dobar album treba prvo da upropasti? dva. Taj strah od lo?eg prvog albuma je definitivno kočnica koja je mnogima pojela godine. Ponekad mislim da se treba namerno truditi da prvi album bude ?to gori.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne vidim smisao
![]() Da li to vazi i za ostale profesije (samo za umetnost ili i ostale radne ljude?) Doktoru prvo da riknu 2 pacijenta pa tek onda da pocne da leci? ![]() Slikar prvo da slika levom nogom (uz flasu vinjaka) prve slike za izlozbu, pa tek za drugu, trecu da pocne da zaista slika kako zna i ume? itd, itd. ![]() P.S. - Vecina glumaca ne vidi vise od jednom (premijera) svoj film, uvek se nadje mesta za poboljsanja, mnogi muzicari ne slusaju svoje pesme (isti razlog)...glavno uzivanje traje dok traje i proces stvaranja (analogno tome, proces zavodjenja zenske osobe uvek budi najvise adrenalina, posle kad ujutro u krevetu zapalis pljugu i nije ti nesto cela prica ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ti si ukino smisao
tako ?to si prvu reč u mojoj rečenici zbrisao.
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
Vidimo se tamo, i ja i moja Midas Venice F24 dolazimo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
hehe.. vidimo se sutra!
![]() što se tiče ove rasprave, oba pogleda su sasvim legitimna. ali zavisi od osobe do osobe.. Ja npr se ne osećam kao da mi je ovo prvi album, iako to u ovom žanru muzike jeste.. tj nemam tu potrebu da podelim sa ljudima nešto što je ishitreno i nedovršeno.. valjda je do toga što sam već izbacio par albuma u drugim muzičkim vodama, i nemam potrebu da se dokazujem nikome osim samom sebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandar Stanojkovic - To je ljubav (spot) | HeatMan | Promocija radova | 20 | 20-12-2013 12:49 AM |
Aleksandar Stanojkovic - Budi sebi dovoljan | HeatMan | Promocija radova | 4 | 15-07-2013 04:48 AM |
Aleksandar Stanojkovic - Odlazis sa njim (acoustic) | HeatMan | Promocija radova | 2 | 15-04-2013 03:11 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi | HeatMan | Promocija radova | 8 | 24-11-2012 08:48 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Kao da je zabava | HeatMan | Promocija radova | 16 | 05-10-2012 05:42 PM |