|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
NE necu da se obesim,
![]() Treba mi neki dobar, pre svega pedantan majstor da mi promeni veshanja od poliuretana na zvucnicima. Imam veshanja i zvucnik treba mi samo majstor. ![]() ![]() a da i da je u beogradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bio sam kod coveka apsolutni sampion. Vidi se da zna znanje.
Samo jedno upozorenje! U istoj ulici u kojoj se nalazi i sinevoice, negde na samom pocetku ulice ili na samom kraju nalazi se jos jedan majstor koji takodje popravlja zvucnike, covek ne zna sta radi i naplacuje duplo manje nego sinisha, ali zato lepi lepkom za drvo i maksimalno je aljkav. Uglavnom popravlja zvucnike tezgarosima i narosima. Ne nosite mu zvucnike tipa Monitore ili neke skuplje Hi-Fi zvucnike samo ce ih upropastiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sam svoj majstor | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 281 | 02-09-2011 05:56 PM |
majstor za magnetofon? | rio | Kupujem/trazim | 2 | 14-09-2010 11:50 AM |
Dobar majstor za mixete u NS-u? | konvertor | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 02-03-2010 08:51 PM |
Pomoć, treba mi majstor! | zlobisha | Gitarska Produkcija | 2 | 17-12-2009 06:05 AM |
Majstor | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 12-12-2008 11:05 PM |