|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav..
istina, thread je bajat, al je problem aktuelan ![]() Na aranžeru Roland G600,od drugara, otišao START/STOP taster.Večeras sam mu otvarao aranžer, došli do mikroprekidača, medjutim taj START/STOP taster je polomljen, drži se na nekoj tankoj žičici, čak su i one pokidane. Gde može da se nadje , ili ako neko prodaje, mada sumnjam da postoji..ali čisto da pitam, taj START/STOP taster,jer je najveći od svih tastera i čak sam gledao da ga zamenim nekim manje frekventno upotrebljivanim tasterom, ali svi ,u odnosu na njega, su manji i kraći. Dobro bi došli i telefoni na PM, ili ovde, od servisa, za koje se predpostavlja da mogu da imaju neke starije modele slične serije G800,G1000 i sl. sa kojih bi mogao da se skine taj problematični taster. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
ljuba 011 2158 358
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Na navedenom broju telefona ne postoji nikakav servis klavijatura pa molim da ne zovete. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Xtrinity,pozovi roland planet u beogradu...mozda mogu da ti to nabave ili da te upute na nebojsu servisera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, interesuje me zna li neko gde vr?e servis aran?era? u pitanju je Korg pa 50...Ne radi mu osvetljenje na displeju, i pukla je opruga na pitch benderu. Ako neko ima iskustva sa tim problemima, pomoć bi mi dobro do?la..Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura u Beogradu? | komanderkin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-09-2009 04:38 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
par pitanja za hi-end servis | dr.Ru | Razno | 2 | 11-11-2005 01:33 PM |
Servis za klavijature | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 05-04-2005 05:25 PM |