|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Mozes li mi pomoci ,odnosno koji plug in za saturaciju moze odradiiti poso ? Licno radim sa UAD I waves ;-) POZZZ i hvalaa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Znaci koristim VTM digital.slate,,a kad.ga stavim.dobijem vise basa na njemu,,da bih izbjegao taj bas sa tog vtm bi trebo.to da.napravim .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Znaci prije exportovanja sa VTM smanjim low freq i exportujem i posle dodam....to je u primjeru.kad bi.htjeo da izbjegnem.taj bas koji ima recimo VTM od digital.slate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Naravno, traka ima bump u niskim frekvencijama... Ali kad preko nekog materijala stavis bilo kakvu saturaciju/distorziju, prvo sto ce zadistorzirati je donji spektar jer nosi najvise energije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
A znas li cemu sluzi FAB SATURN .?
Koliko sam vidijo ima i freq.polja sa kojim odaberes freq.spektar i samo tome.dodajes neke vrste tape...koje se nalaze u tom fab-u. Jel sam skuzijo tacno ili ne ?? POZZZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Koliko sam vidijo,recimo dam grupu distorzija i na tom FAB SATURNU odredim od koje freq da saturira,,u tom primjeru ne saturira bas..nego od tamo gdje nastimas freq. Jel tako ili ne ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa Saturn je multibend distorzija, mozes da odaberes vise bendova i da ih saturiras posebno, razlcitim algoritmima itd...
Nije losa stvar ovaj novi Blue Cat MB7 u kome spektar mozes da podelis po bendovima i na svakom bendu da recimo stavis Decapitator i da podesavas sta zelis za koju bend, milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pozzzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POMOC! Label zahteva "publishing rights" za akapelu | Marexoman | Pravna Pitanja | 8 | 18-11-2012 06:39 PM |
Zasto je "gluva" soba "zagluvljena"? | Boki_R | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 17-10-2012 09:57 PM |
Pomoc - Kako "utegnuti" kutije? | BlasterMaster | Monitoring | 19 | 31-12-2011 06:03 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |