|
Video editing (produkcija) Ovdje mozete diskutovati o svemu vezanom za Video prokuciju (montazu, editing)... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
E pa to zaista jeste racionalno obja?njenje, nema ?ta. Nisam zalazio u detalje, mada sam ih naslućivao, ta grafika nekako sama po sebi ukazuje da je tu da bi se lak?e očitavala određena informacija, potrebna u monta?i.
'đutim, da ne zalazim sada dublje međ' i one tanane argumente za?to ba? ovako razmi?ljam, ipak, Premere ili bilo koji drugi video-editing soft ne vidim kao ozbiljan, odnosno adekvatan alat za obradu zvuka namenjenog videu. Uostalom, zar sam Adobe u svojim fri?kim objavama nije implementirao tzv. "dynamic link", upravo zbog toga da uve?u svoje proizvode, ne bi li do mogućnosti jednih br?e dolazili (zbog nemogućnosti drugih, zar ne?) Ako svemu tome gigant prilazi vođen idejom da korisnik nema para za sve te softvere, pa mu nudi "all in one" re?enje, onda to ima smisla, ali samo dok ne damo sebi odgovor na pitanje ima li smisla da neko ko nema para uop?te kupuje bilo ?ta od Adobe-a? Ako novac nije (ili nije toliki) problem, onda za?to bi taj neko kupovao Audition, bilo u paketu ili solo, a ne CuBase ili neki drugi, u tom cenovnom rangu, program, u koji je potrebno samo uvući izrenderovanu lite-verziju videa, i raditi sa daleko, daleko boljim toolsima? Te neke stvari u filozofijama razvoja ovih koji dominiraju tr?i?tem nikada mi neće biti jasne? Verovatno jer bi to tako i trebalo da bude, nemam drugo obja?njenje.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
wave lab 6 vs LE 7 | amaterius | Audio Software | 7 | 30-06-2012 10:32 AM |
Pomoc oko wave lab-a. | Student | Audio Software | 13 | 19-02-2012 10:29 PM |
Waldorf PPG Wave 3.V | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 13-01-2011 03:01 AM |
Waldorf Wave | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 21-10-2005 06:01 AM |