|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ivan Lekic
|
![]()
Sve se ima, samo pare nedostaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Ima i para na pijaci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Ako koga interesuje,2. dan rada (maltretiranja) i NI DA ZUCNE! LETI!!! 9-ka je zesce smesna naspram ove verzije...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Primećujem odu?evljenje izgledom i MIDI FX-ovima...
-?ta se dogadja sa "couldn't process all data..." porukama na početku playback-a? -na GS-u se masovno ?ale na čekanje da počne da svira (prijavljuju 3 - 10 sekundi od momenta kad se startuje playback do zvuka) - da li je re?en grafički prikaz waveform-a (kad se menja gain audio regiona) - da li - ako selektuje? nekoliko audio regiona sa različitim vrednostima gain-a i menja? im gain zajedno - zadr?e isti RELATIVNI odnos, ili ih "poravna" sve na istu vrednost? - da li pamti kompletni routing na stripu (nivoe sendova i ?ibera, output...) Po onome ?to čitam, stiče se utisak da su se najvi?e pozabavili kozmetikom, da im je ideja bila da bude dopadljiv "novim nara?tajima" koji bi ba? voleli da probaju da "prave hitove in no time"... funkcionalnost i features za ove ?to ?ive od pravljenja muzike - slabo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pitam ozbiljno, nije podjebavanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
meni i to kozmeticki izgeda budjavo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Po screenshot-ovima - jeste ru?an...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
Sve te "anomalije" koje si sad naveo a ja mogu da ih potvrdim kao dugogodisnji korisnik od verzije 5 (pogotovo vers. 9) su nestale! Pricam o ova dva i po dana,koliko vec radim projekat u X-u. Mene je izludjivala 9-ka a na zadnjem projektu mi je mogla napraviti ozbiljan problem,jer sam bio u roku da predam pesmu a obrisao mi je (izgubio) masu guitar traka,pa sam morao sve da presviravam...sto sam vec napomenuo u ranijem postu. ![]() ZA SADA sve funkcionise BESPREKORNO,otvarao sam i stare projekte,trpao namerno plugove,editovao audio (seckao) da vidim dal ce napraviti isti problem,ukljucivao Flex Pitch na nekoliko traka u punom projektu,bla,bla... Sve sto sam mogao da se setim da je bilo ranije problem sam radio i za sad kuc,kuc. ![]() Primecujem i da nema vise spajka na jednom procesoru koji me je ranije izludjivao,jer je znao da se pojavljuje i na skoro praznom projektu!! Ako sta mene pitate,daleko je ovo od Samo Kozmetike... Masina je i5 overklokovana na 4.2 i 16gb rama...ako i to nesto znaci... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |