Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-07-2013, 10:20 AM   #15
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: stalak za klavijature (3 ili 4)

Quote:
Inace, cuo sam od par kolega i da su imali slucaj da je donji, noseci deo do "nogu" ume i da pukne "iz cista mira" i da je napravljen od shpijaltera, tako da treba biti na oprezu, cak i kada su najkvalitetniji stalci u pitanju.
Iskreno, imam Spidera od 2004/5te i nikad nikakav problem nisam imao sa njim. U medjuvremenu sam prešao na jednu klavijaturu (znam, nije baš zgodno za slikanje) pa sam dao drugaru da ga koristi već 2 godine... i nije se nijednom požalio.

Čuo sam i ja priče da puca, a onda sam našao post gde taj što mu je "puklo" kaže da se sa obe noge popeo na noge stalka... šta reći

A Hercules X stalci su izuzetni - dovoljno visoki i u singl varijanti, čak i za mene (193cm) a izuzetno stabilni. I uvek skrenu pažnju na sebe onim EZ-lock "rafalnim" podešavanjem (ko ima, shvatiće )

Čak i ovaj Athletic stalak nije loš za neke transport varijante, jer preko traka omogućuje da stalak i synth budu "u jednoj ruci".
wladymeer is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules