|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Broj članova Rumskog koji zaista znaju ?ta hoće da dobiju kupujući neki preamp ili mikrofon je zanemarljiv. Ovla? prelistavajući onaj svetski forum koji se bavi istom tematikom, ni tamo stvari ne stoje drugačije ? gomila ljudi koji na primer hoće da kupe ne?to "toplo i transparentno", koliko god svaki od ta dva pojma isključivao onaj drugi. Tako da nije lo?e, pored priče o alatima, voditi i priču o kori?ćenju tih alata, a i o prirodi materijala koje ti alati obrađuju (tj. zvuku). Čak bih rekao da je ovo drugo i treće mnogo va?nije, a toga je ovde najmanje. Ako se i pojave takva pitanja, obično su toliko op?ta da je nemoguće odgovoriti na njih u jednom postu ("dobijanje prostornosti miksa" itd.). Pored "me?anja baba i ?aba" postoji i ona narodna: "za čije babe zdravlje?" Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
upravo to čime si poentirao - za moje zdravlje
![]() ruku na srce, potrebno je i mnogo kreativnosti da bi loše snimljene i napisane/odsvirane pesme napravio da liče na nešto, ali mi to dramatično prija, jer pita od fekalija je i dalje to, koliko god priloga stavio (omaž Bockiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
U neku ruku, replika na Grohlov film o Sound City-ju:
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
... i drugi deo:
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE Institut Beograd & Cinema City! Ne propustite !!! | diviner | Obavestenja | 0 | 14-06-2011 05:03 PM |
Govor Steva Jobsa,obavezno pogledati(ima nas prevod) | disco violence | Pricaonica | 6 | 13-03-2011 10:16 PM |
Pravila podforuma. I obaveshtenje. Pogledati obavezno. | HeatMan | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 18-01-2010 12:04 AM |