|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() Samuel Tomasik 1834.god. Poznati Ceski pesnik...........Melodija poljske himne pripisivana je jednom manje poznatom Poljaku..Nakon podrobnijih istrazivanja to nije dokazano, pa je veca verovatnoca da je potekla iz naroda od anonimnog pevaca.Godine 1937. ?Hej Sloveni?, ulazi na nase prostore. Prvi prevod na srpski jezik datira iz 1839. godine. Pri prevodu na jugoslovenske jezike, bilo je manjih izmena i doterivanja, ali je u narodu zdusno prihvacena. Pevala se u vremenu izmedju dva svetska rata kao druga patriotska pesma. Dok je drzavna himna bila prva rodoljubiva pesma ?Hej Sloveni? je bila sokolska himna. Last edited by master29; 13-03-2008 at 08:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
taj isti ko Brega,prodaje istu pesmu na 2 mesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Carica je... gola?!?!!
AR uredno potpisana za tekst i muziku (9.)!!! http://www.discogs.com/Aleksandra-Ra...elease/3215468 I ne, nije hejt, nego eto iz ?irija se smejemo... ![]() (2003) (2001) P.S. Izvinjavam se na izvlačenju teme iz naftalina, ali bila je odmah ispod teme gde PGS ?iri ismeja onog dečka od 16 godina.
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
više mi aleksandra liči (zbog melodije) na:
ali je očigledan plagijat obe |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Koja carica?
I mnogi pravi carevi su goli, pa ništa: Zenico, mrzim svaki korak tvoj... San Quentin i hate every inch of you... Vuk Karadžić ima lepo ime za te stvari: isto to, samo malo drukčije. Narodno stvaralaštvo, s kolena na koleno. Inače, melodija u strofi Ain't Nobody je magična. Ima neki jedinstven gruv i mnogo mi je bolja od refrena, koji je, s druge strane, prepoznatljiv mnogo većem broju ljudi. U svakom slučaju, odličan izbor za "inspiraciju".
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 16-07-2013 at 06:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
aint nobody je definitivno jedna od najboljih stvari ikad napisanih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Od kad sam ozbiljno zakoracio u svet muzike, i kako sam ucio sve o produkciji (tehnicki deo) i kompanovanje (stvaranje muzike), mnoge pesme su izgubile sjaj jer ih slusam "tehnicki". Slicno poredjenje bi bilo sa video snimcima "behind the scenes" nekog filma, pa kasnije kada gledas gotov film ne izgleda tako fascinantno...Dok zaista dobri filmovi uvek ostaju "fresh". Kao i sa muzikom, postoji nekoliko izuzetnih pesama koje znam iz detinjstva da cak i danas zvuce kao sto je napisao Znak - MAGICNO! I neprevazidjeno... "Aint No Body" se nalazi na toj listi, ali na prvom mestu Chic - Le Freak. Zbog veoma posebne energije, ili mozda je samo nostalgija u pitanju ali...Taj gruv! Kako ritam sekcija zvuci je sex klasican ![]() Last edited by DzoniPFC; 17-07-2013 at 09:01 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
apsolutno, ja imam isti momenat oduševljenosti i dalje sa skoro svim stvarima produciranim od strane quincy jones-a (pa čak i michael jackson albume) i grupe toto (koji su i svirali na trilleru i još par albuma). nešto je uvek fresh i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |