|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() neki savet mozda da popravim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mislim, to je jako, jako, usko specijalizovan zvuk...koji vrti i slusa mali broj ljudi. Meni konkretno, ovakvi pravci nisu nikad bili interesantni...vidim sad gomilu izdanja gde sve vreme svira (svira??) samo drum loop i kao, nesto se desava...i sad to kao gotov track, stavili na Beatport ???wtf? Za ovako nesto, komentar neces dobiti na Rumskom..treba neko ko je bas 100% u tom fazonu da bi mozda skapirao i prokomentarisao... Da je neki malo komercijalniji club sound pa da pricamo malo... A za 2-3 sata...stojim iza toga. Neko ko je u tome (dance produkcija) treba da to ume da nakrca za par sati. Nema vokala, nema harmonija, nema instrumenata...eh?
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
istina je da i meni zvuci malo jednolicno (govorim za "in charge", posto sam ove dve stavio bez veze) pa bolje dapitam, a da ne skitam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mackie D8B Vase misljenje! | Insomnia Studios | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 21-12-2009 06:33 PM |
Vase misljenje o konfiguraciji ? | 66musicman | Computer Hardware | 17 | 25-08-2009 01:29 AM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |
Metallica - St. Anger, vase misljenje, sta je bre ovo??? | Miha Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 31 | 07-06-2007 09:15 PM |