|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Jeste, 100% je driver u pitanju. Imam samo jedan PCI slot za Audiophile... A to i nije bas neka high-end kartica.
Meni se dopada zato sto ima multi-client driver (a mozda bas zato i krcka), nisku latenciju, jeftina je, zvuk je pristojan. Svejedno, zadovoljan sam, moguce da je i ranije bilo tog krckanja na slider-u samo nisam primetio. Razlicite aplikacije na razlicit nacin pristupaju kartici, mislim, sta me briga sto najvise krcka s nekim setup-om ![]() Tu bi onda trebalo gledati kartice za koje je driver odmah pisan za Win7. Najvaznije je da Cubase 5 audio radi odlicno i glatko! Na toj grafici sam bas zakinuo, i Win7 mi daje najnizu ocenu za grafiku. Sve ostalo je skoro max. Razume se, uvek mogu da kupim neko cudoviste za 300-400 evra, ali onda dobijam i 2-3 ventilatora, i jos vecu guzvu u kucistu. Sta ce mi to kad igram sah i ponekad FIFU ![]() Htedoh tisinu po svaku cenu... To i dobih. U buducnosti mogu da dodam memoriju, a valjda ce i Intel biti human prema LGA 2011 vlasnicima. Platili smo vise, hocemo i vise brzine i kompatibilnost koja traje duze od 6 meseci ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-he Diva | DADDY Z | Audio Software | 17 | 14-03-2013 09:57 PM |
W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza... | Igor | Audio Software | 32 | 06-03-2012 06:46 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |