|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
E, kad si već pomenuo... Boki stvarno izgovara tekst na sličan (dobar) način, čak ima i sličnu intonaciju, osim što je miks užasan.
![]() ![]() ![]() ![]() Slična stvar je i sa Goranom Dimitrijevićem kog je pomenuo BlasterMaster, mada se problem tamo nalazi na drugom mestu (tj. u samoj režiji voiceovera). Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-03-2013 at 04:41 PM. Reason: režija |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro...ja nisam u ubedjenju da je lo?e toliko, ok, mo?e bolje uvek, ali korektno je bar, eto.
Da sam snimao i miksao, ja bih i?ao i na drugi mikrofon, i drugu sobu i miksao drugacije, ali onda bi ovo ko?talo dosta. Ovako je devojka koja se ozbiljno bavi ronjenjem, nabavila vremenom veoma skup foto aparat i slikala ovo i dobila lepu nagradu. To je lepo. I ono sto je najbolje, trebalo bi da sada ovo privuce paznju, kao sto mislim da već jeste, i sad će se raditi skuplji projekat itd...ali ne smem vi?e o tome. Evo nadjoh i ovo... ![]()
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ne radi se o mikrofonu, sobi, čemu god... samo o ODLUCI koliko basa, koliko midrangea, koliko (i kakve) kompresije.... ja samo o tome. Jer ni na NatGeo ni na Discovery-ju nije glavna poenta u mikrofonima i sobama za voiceovere nego u odlukama u režiji i miksu voiceovera ![]() A autorki svaka čast!!! Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-03-2013 at 06:37 PM. Reason: slovne greške |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Znam ja to cika Vaso.
Na radiju 021 dok sam bio, puna usta BBC-a, DW-a i ostalih... A u booth-u me čekao vredno sm58 i Beh B1 na terenski shure preamp i integrisanoj karti, sve analogno povezano najskupljim kablovima sa najlon pijace i najkvalitetnijim izolir-trakama. I onda... A kako BBC..znaš onaj zvuk...? Znam... U47 u Neve pre/comp... Znam taj zvuk... Kazem, jbg...ovo je stap i kanap, i dobro je ocenjeno. Odslužilo je svrsi, dobilo nagradicu, privuklo paznju onih koih treba. Svrha je - raditi sledeci projekat ozbiljnije i skuplje.
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Ne znam...imam utisak da je vokal mogao i jače...ne što je moj...ali eto...i ovaj seljački reverb...al ajd...
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Jovana Milanko, moja biv?a kom?inica iz Petrovaradina. Sećam se odlično kada mi je jednog dana pozvonila i pozvala me na kafu, u fazonu, da časti. ?ta je bilo, pitam je ja onako s vrata, a ona... ...videće?. Kad ja u sobu, a tamo na stočiću braon foto-aparatić. Canon, rekao bih, al' nema ?ta da ga vidi?, mislim, klasičan idiot.
Međutim, mogao je da fotka pod vodom. ![]() Jovana je, inače, ultra svetski lik. Njena ljubav prema ronjenju i podvodnom svetu je do te mere neverovatna, da se o njoj mogu pisati pesme, slikati slike, skroz inspirativno. I siguran sam, neće se ona zaustaviti na snimanju i produkciji. Ona je rođena da joj se ime pamti. Prosto, o takvoj je energiji reč. Svaka ti čast kom?inice! A i tebi Bockie, zvuči? super! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Re:Generation Music Project dokumentarac | Ngino | Razno | 3 | 27-07-2012 04:00 PM |
Synth Britania dokumentarac!! | DaBear | Razno | 27 | 17-11-2009 12:13 PM |
Dokumentarac o Zakladi "Ana Rukavina" | HrastProgrammer | Promocija radova | 0 | 01-04-2009 02:39 PM |