|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ma da, to sa OV nema veze sa sedmicom, nego sa Steinberg-ovom promenom VST-a. Neki lik je uspeo da ga kontrolise preko grupa, koristi MIDI od drugog VSTi pa ovo-ono, ne znam ni ja, komplikovano je. Meni odlicno radi s VAZ-om
![]() Videh to za preset-e na drugoj temi, testirao sam i nisam naisao na probleme. However, sad nakon reinstalacije Hypersonic je definitivno prestao da radi u Cubase-u. Pre je pucao u npr. 25% slucajeva, sad puca uvek. Standalone radi i dalje. Mislio sam da cu nesto popraviti a ispade jos gore... Verovatno neki problem s AiR-ovim emulatorom. Doduse, video sam da ima ljudi kojima ne radi original na Win7 64bit, pa koriste AiR verziju! Tako da, jednostavno ga necu koristiti. Srecom, ima i drugih 300 plugin-ova ![]() Jeste, instalacija najnovijih verzija je uglavnom pomogla. E, to sa vracanjem vremena jos nikad nisam probao. Nadam se nece biti potrebe. Uradio sam gomilu optimizacija u Win7, pogasio sve sto je suvisno, power-on boot je ispod 22s. Moguce da Aero malo zeza jer imam slabiju grafiku (hteo sam pasivno hladjenje), ali za sad mi je zao da ga se odreknem ![]() Inace, Diva je JEDINI plugin koji krcka, i to samo na posebnim settings-ima. Mislim da oni moraju malo bolje da napisu multicore optimizaciju. To je ionako uvedeno u v1.1, i ljudi, koliko citam, jos uvek imaju raznoraznih problema. Kakvo ludilo... Sad kad sam otvorio napunjen projekat, otvorio sam i Hypersonic. Kad otvorim template, pa odmah Hypersonic, onda puca. Ima li ovde ikakvog pravila ![]() Mesec dana podesavanje OS, mesec dana podesvanje DAW ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-he Diva | DADDY Z | Audio Software | 17 | 14-03-2013 09:57 PM |
W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza... | Igor | Audio Software | 32 | 06-03-2012 06:46 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |