|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 | |
|
Superoperater
|
Nemoj koristiti prvi slot na njemu i radiće, ako je problem save preseta.... Isto - nema veze sa operativnim sistemom, vec sa "novim" AiR Cubase dongle emulatorom.
Orange Vocoder stvarno ne pokazuje MIDI, nesto nije tu kako treba. Ali to opet - kakve veze to ima sa sedmicom ? Mozes da probas i EnergyXT kao VSThost, mislim da je lakse nego sa VAZom, nisam probao ni jednu ni drugu opciju... Quote:
E sad, bez zezanja, ako koristis te praistorijske plaginove iz doba Win98, ocekuj da nesto nece da radi najbolje. Gledaj da sve bude up-to-date. Opremi se najnovijim izdanjima istih tih plaginova (99.9% su izasla) i neces imati nikakvih poteskoca. Nije to samo do plaginova, vec su se i hakerske vestine raznih grupa tokom vremena razvijale... Neke "tajm bobe" u plaginovima me i dan danas iznenade (Vocalign npr - vratis vreme na 2010 i radi savrseno, ali ne pali svuda A optimizacija sistema je posebna prica. Meni licno ne bi mnogo smetalo da krcka dok pomeram prozore, ali ako bas hoces da teras mak na konac, kreni od raznih "common" podesavanja - Aero, Core Parking, pa ono - bacground services priority u system settingsu... Imas ljude koji se time bave, npr Diviner ovde na forumu - ako se ne snalazis sam, ili neces... I naravno - ako ti treba u profesionalne svrhe. To je stvarno zeznuta i pipava stvar, zavisi i od komponenti i od drajvera i od svega... Ljudi su na XPu uglavnom naucili sta treba da se radi, ali novi OS bolje podrzava novije komponente i kad se nasteluje da radi kako treba, pruzice ti mnogo vise nego stari sistem, narocito na 64bita, o cemu sam mnogo puta pisao. Samo treba da se uhodas i to je to. BTW - licno koristim Win8 vec duze vreme kao glavni DAW i licno sam PREZADOVOLJAN. Naravno, ne preporucujem ljudima koji robuju navikama i koji nisu spremni da "pipnu" ponesto tu i tamo...
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|