|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jam Origin Midi Guitar -- napokon dobar? softverski realtime polifoni audio-u-midi za gitariste ?
Tek danas saznah za ovo ? zanima me jel neko od vas probao demo, ja sam ga tek skinuo i provozao malo, cini mi se da ima dosta fin tracking, jedino me malo zeza latencija ali prilicno sam siguran da bi sa boljim kompom od moje skromne coreDuo masine moglo i to da se rijesi ??
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Evo probao i ja ovih dana, stvarno je sasvim o.k. Boljke su manje-vise iste kao i kod vrrrlo skupog hardware-a, a poly mode radi fantasticno!
I ja sam imao mali problem sa latencijom, ali da se iskoristiti, sasvim fino. Naravno, treba svirati precizno i disciplinovano i probati razne opcije za recognition. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Meni ovo super, cekam samo da se pojavi narodna verzija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ovaj je fino radio jos pre nekoliko godina, a ima ga i narodni. Ako neko bude u prilici oba da isproba nek napise uporedna iskustva.
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.mjjsoft.com Last edited by LAMPASH; 11-06-2013 at 10:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
gitara, midi, software |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar to midi? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 22-02-2012 01:30 PM |
Povezivanje softvera Guitar Rig-a 4,MusicLab RealGuitar,i midi klavijature??? | Dragan88 | Audio Software | 1 | 07-01-2012 11:56 PM |
MIDI iz guitar pro | Domestos | Audio Software | 1 | 21-11-2010 05:11 PM |
Guitar to MIDI Coverter | aerdeljan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 07-02-2010 09:24 PM |
Sonus G2M Universal Guitar To Midi Converter | zadresar | Gitarska Produkcija | 1 | 28-01-2009 03:30 AM |