|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Unaprijed se ispricavam ako postavljam postavljam pitanje u krivoj rubrci, prvi put sam ovdje. Uglavnom, pocetnik sam, pa me zanima mozete li mi preporuciti neki dobar besplatni plugin/VST za koliko-toliko realistican zvuk elektricne gitare za FL Studio 10? Onaj Slayer mi nekako lose zvuci. Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Upali waves gtr preko tog slayera i cucesh razliku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Yup. Stavi neki plug za ampsimovanje (izvinjavam se za kvazineologizam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Moj predlog sonic synth 2.rec je o romleru ima jako puno preseta,na tebi je da istrazish i nadjesh,lichno sam memorisao 8 ili 9 preseta elektricnih gitara.po meni zvuce jako korisno(kada se svira u nizim oktavama)i jako ubedljivo inache taj synth nije nishta posebno(ali ima opasne presete i moze da layeruje do 8boja) ali napravi lanac preko njega..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja bi na tvom mjestu potra?io na netu pretra?io besplatne soundfont-ove električne gitare. Ima ih sasvim dobrih, daleko boljih od sintetičkih emulacija jer su to u?ivo snimane gitare. Tako sam na?ao bass gitaru koja odlično zvuči.
Zatim potra?i? i isproba? besplatne VST Amp-ove zajedno sa Soundfontom kojeg si skinuo. Soundfontove treba? otvoriti u soundfont playeru. FL već ima istoimeni player a mo?e? skinuti i z3ta player koji ima puno vi?e opcija za manipulaciju zvukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ova tem treba da ide u podforum "Audio Software".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Razlika u signalu gitara. Pomoc potrebna! | Elf | Gitarska Produkcija | 9 | 02-05-2012 01:18 PM |
Studio pomoc... | WeezyPD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 16-05-2009 10:52 PM |