|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Postovani, par pitanja:
1. Koliko je moguce najvise RAM memorije instalirati na ruDAW PRO-u? 2. Da li je moguce instalirati i optimizovati grafičku karticu GeForce GTX650-Ti Gigabyte OC 1GB, DDR5/HDMI/DVI/128bit/GV-N65TOC-1GI? Trebao bi mi i pored audio dobar video hardver, da li mozda imate neku preporuku ukoliko ova kartica ne odgovara vasoj konfiguraciji? Hvala na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Evo, da se javim samo i iskažem izuzetno zadovoljstvo radom na novom ruDAW-u (i5) koji je nabavio studio FYT u Novom Sadu.
Kompletan projekat sa 40-tak kanala, i svim plug-inovima (50-tak...), Pro Tools HD 9 (na Mac-OS) na 256 latenciji... System monitor prijavljuje pišljivih 6% opterećenje procesora i oko 20% hard... ![]() Mašina peva, "radi k'o Doxa", zaista se kompletno posvećujem samo muzici jer ovo radi stvarno jako dobro, brzo i stabilno. Mixajlo, sve pohvale! ![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prilicno sam zainteresovan. ![]() Last edited by Elf; 03-04-2014 at 10:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
To je kombinacija sa i5 procesorom... 4 ili 8 gb ram...u prikladnoj Gigabyte ploči...evo nek diviner kaže , realno ne znam ostalo, ali je to ostalo svakako varijabilno, i ne utiče na trenutne performanse... nije ssd...već klasičan hdd...jbg...ne zapamtih ni koliko...mislim 2tb...
Ali znam to za i5...i mislim da je 4 gb ram pre nego 8...zbog izuzetno dobre cene...pazi, kad nije ni bitno...oko 600 eur...mislim...vidi - svaki cent radi svoj posao! ...ali "jede malu decu"...zaista mašina sa lakoćom 'žvaće" sve postavljene zadatke...sve stabilno i besprekorno radi...2 op. sistema, dakle...ne razmišljam o tome...već o projektima i o zvuku itd... A živ se ne čuje... ![]() Miksao sam u PTHD 9, (MacOS), i "uspeo" sam da opteretim oko 6% procesora (slovima: šest) i manje od 30% HDD... ...40-50 doduše - audio kanala (bez soft-instrumenata), ali sa sve rtas plug-in-ovima...2-5 po kanalu...svega...i najnižom latencijom DAW-a... ![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Treba mi mnoooogo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Sta se desava sa ruDAW varijantom? Nema link, a bio je ranije, pa ne mogu da nadjem aktuelnu ponudu. Ako moze neki odgovor, ovde, na Mail, na SMS, Viber, WhatsAPP... nekako...?
Pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftini ruDAW XTM - 780 eura | diviner | Obavestenja | 16 | 28-10-2012 04:19 PM |
Jeftini ruDAW XTM ponovo - 900 eura | diviner | Obavestenja | 1 | 19-02-2012 12:05 PM |
ruDAW ONE za samo 440-480 eura | diviner | Obavestenja | 10 | 19-10-2010 01:11 PM |