@Znak Nije zezanje i ironija, na?alio sam se za yumidi zato ?to su neke pesme sličnog ?anra koje sam pro?le godine postavljao kasno noću

bile skinute od strane admina, ali sam ih postavljao u pričaonici bez nekog osvrta na produkciju. Za ovo se ne zezam, stvarno mi se sviđa kako je pesma odrađena, kako ka?e Bockie 'zanatski'.
Detalji. Zvi?duk, pa onda melodija na gitari koja ladno mo?e da se aran?ira sa nekim hard 'detune' sintom i da zvuči opet dobro, sint koji ide ispod melodije na gitari (kad se drugi put ponovi), pa build up pred refren. Pa refren koji cepa svom snagom. Offbeat. Pa onda ?enski prateći vokali u celoj pesmi. Padovi ispod strofa. Bass gitara isto tako 'zanatski' odsvirana. Gitara isto tako dobro aran?irana sa lepim detaljima. I ?to nisam čuo 'zakukavanje' u pesmi (jedino ?to mi 2 deo refrena liči malo na neku Crvenu Jabuku ili ne?to slično).
Zato sam i iscimao konkretne ljude za mi?ljenje (pogotovu DaBear-a koji najvi?e ide u detalje, od ritmike do slogova i izbora reči).
Du?an